Panerai, parteneriat cu Jason Statham!

0
567
Panerai & Jason Statham (Five Eyes)

Panerai este partenerul cunoscutului actor Jason Statham în urmăatoarea sa aventură cinematografică, un thriller de acțiune care va purta numele de “Five Eyes” – sub regia lui Guy Richie – alături de acesta urmând să fie distribuit și artistul Hugh Grant. Conform manufacturii orologere, producția noului film se află într-o fază incipientă, chiar dacă surse appropriate regizorului britanic au menționat că pelicula se filmează deja în Qatar (Doha) și că urmează să fie mutată în Turcia.

Panerai (Submersible Goldtech™ – 42mm)

Filmul îl przintă pe J. Statham în rolul unui agent MI6 – recrutat de o alianță globală de informații, denumită “Five Eyes” – pentru a urmări vânzările de tehnologie militară în contextual unor turbulențe politice la nivel internațional. Acest proiect reprezintă cea mai recentă colaborare dintre actorul britanic și regizoorul de film, cei doi colaborând anterior în cadrul peliculelor Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998), Snatch (2009) sau Revolver (2005), urmat de thriller-ul Wrath of Man (2021).

Mai multe știri auto AICI

Pentru această oportunitate unică, manufactura Panerai a pus la dispoziția artistului câteva cesuri remarcabile: Submersible Goldtech™ (42mm) și Submersible Carbotech™ (47mm), cele două modele fiind prezente în capturile realizate de fotograful Daniel Smith. Fondată la Florența în anul 1860 – ca atelier, magazine și scoală de orologerie – Panerai a furnizat timp de mai multe decenii marinei italiene și corpului de scufundător specializați instrumentele de precizie necesare desfășurării activității.

Panerai (Submersible Carbotech™ – 47mm)

Modelele dezvoltate de Panerai în acea perioadă – Luminor și Radiomir – au intrat o perioadă sub incidența Legii Secretelor Militare, ceasurile intrând pe piața internațională după ce a marca a fost achiziționată e Grupul Richemont în anul 1997. Astăzi, Panerai produce mecanisme și ceasuri în cadrul manufacturii din Neuchâtel, modelele fiind o îmbinare între design-ul italian și expertiza elvețiană, ceasurile fiind comercializate printr-o rețea de boutique-uri în întreaga lume. Detalii Panerai AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.