Panerai Platinumtech™ Luminor Marina

0
173
Panerai - Platinumtech Luminor Marina

Panerai ne încântă cu măiestria și tehnologiile sale experimentale, îmbunătățind progresiv calitățile esențiale ale materialelor utilizate în construcția ceasurilor. Ca urmare a aniversării celor 70 de ani ai colecției Luminor – renumită pentru substanța luminiscentă brevetată la mijlocul secolului trecut și o semnătură durabilă a mărcii orologere – Panerai ne aduce astăzi o nouă și prețioasă interpretare:  Platinumtech™ Luminor Marina, un ceas garantat șaptezeci de ani.

Panerai (Platinumtech Luminor Marina – Cadran)

O ediție specială – cu identitate singular – Platinumtech™ Luminor Marina este disponibilă la vânzare exclusiv în magazinele Panerai la nivel global, ceasul fiind limitat la doar 70 de piese. Pe parcursul excepționalei sale perioade de garanție, marca va oferi clienților servicii gratuite pentru a putea menține ceasul într-o perfecta stare de funcționare. Pe revers regăsim logo-ul “70 Years Warranty” – aplicat printr-un proces de metalizare – ceasul fiind identificat prin carcasa și aspectul cadranului, Platinumtech ™ Luminor Marina ieșind în evidență datorită metalului nobil care îi conferă rezistență: Platinumtech.

Panerai (Platinumtech Luminor Marina – Detaliu)

Acesta este un aliaj perfecționat de Panerai “Laboratorio di Idee”, materialul fiind mai dur decât platina convențională, cu proprietăți fizice mult îmbunătățite. Metalul prețios a fost selectat pentru a oferi modelului o rezistență mai mare, deși este considerabil mai greu de prelucrat și polișat. Finisajul delicat al carcasei Platinumtech™ Luminor Marina necesită un proces de polișare (manual) meticulos și extrem de specializat. Estetica ceasului este însoțită de o mecanică rafinată și performantă, furnizată de Calibrul P.9010 – cu o rezervă de putere de trei zile – dezvoltat în cadrul Manufacturii Panerai din Neuchâtel.

Panerai (Platinumtech Luminor Marina – Revers)

Mecanismul ceasului dispune de un sistem de reglare rapid care poate deplasa indicatorul orelor înainte sau înapoi în trepte de o oră, independent de axa minutelor. Ceasul este rezistent la apă până la 5 bar (50 metri) și dispune de o curea din piele de aligator în tonul de culoare maro închis și cusături ocru, precum și o cataramă cu știft trapezoidal Platinumtech. Este inclusă și o a doua curea, aleasă în funcție de solicitarea clientului, alături de o șurubelniță pentru schimbarea cataramei trapezoidale și o cutie neagră din lemn lăcuit cu sigla luminiscentă Luminor Marina pe capac. Detalii Panerai AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here