Panerai Luminor Marina Specchio Blu (44 mm)

0
586
Panerai Luminor Marina Specchio Blu

Panerai. Un experiment care împinge limitele imaginației dincolo de moștenirea prețuită cu atâta reverență, oferind un aspect proaspăt. Într-un an dedicat legendarului Luminor Marina, Panerai transformă spiritul modelului odată cu introducerea unei brățări metalice complet reproiectate. Perfecționat în stil, ceasul a fost reinterpretat pentru a însoți forma radical contemporană a noului Luminor Marina (44 mm). puternică și ușoară, noua brățară din oțel este un produs al know-how-ului tehnic al Laboratorio di Idee, un think thank de ultimă generație bazat pe moștenirea Panerai.

Panerai Luminor Marina Specchio Blu (detaliu cadran)

Compusă din zale care reflectă silueta punții de protecție a coroanei, un element unic al carcasei Panerai Luminor, brățara are o formă reimaginată care a derivat din construcția ei, numărul de șuruburi necesare de-a lungul laturilor fiind reduce la minim. Dezvoltată pentru a combina funcția, designul și rezistența, brățara încorporează un număr mare de componente – realizate cu atenție – pentru a ridica standardul de ergonomie și aspect. Integrate în carcasă și echipată cu un sistem de schimb extrem de versatil, brățara este mai ușor de utilizat decât versiunile anterioare.

Panerai Luminor Marina Specchio Blu (detaliu curea)

În plus, clema de prindere a fost actualizată cu un buton dublu, cu o geometrie reimaginată care minimalizează dimensiunile și grosimea acesteia. Cu coduri estetice în concordanță cu noua direcție stilistică a colecției, cadranul Luminor Marina (44 mm) are o structură de tip sandwich, o construcție introdusă de Panerai la finalul anilor 1930 pentru modelele destinate scafandrilor din Royal Navy, o inovație care a devenit în timp o semnătură a mărcii. Referința la tradiție este subliniată de luminiscența verde neon a indicatoarelor, ele fiind asigurate de utilizarea Super-LumiNova™.

Panerai Luminor Marina Specchio Blu (detaliu spate)

În cele din urmă, rezistența și fiabilitatea în partea mecanică a ceasului sunt asigurate de performanțele tehnice ofrite de Calibrul P.9010. Conceput și dezvoltat complet în interiorul Manufacturii Panerai din Neuchâtel, ceasul se remarcă prin funcția de ajustare rapidă a timpului și rezerva de energie de trei zile. Rezistent până la 30 bar (300 metri adâncime), noul Luminor Marina (44 mm) este echipat cu o brățară din oțel cu zale alternante și finisaje polișate, aceasta putând fi înlocuită cu o curea din piele de cea mai bună calitate (aici regăsim și un buton gravat cu sigla “OP”).

Detalii aici: PANERAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.