Panerai, ediție Luminor Blu Mare (44 mm)

0
833
Panerai Luminor Marina

Panerai valorifică spiritul începuturilor sale, distilându-le în noul ceas Luminor. Evocând istoria sa bogată, Panerai continuă să-și extindă și îmbunătățească patrimoniul odată cu lansarea celui mai nou model Luminor Blu Mare (44 mm), o prezență puternică și inconfundabilă în universul orologeriei. Denumirea Blu Mare (Mare Albastră), ceasul este o referință clară la moștenirea marină a manufacturii.

Panerai Luminor (Blu Mare)

Realizat din oțel AISI 316L, un metal cu performanțe scăzute de carbon și caracterizat printr-o bună rezistență la coroziune, Luminor Blu Mare (44 mm) are un aspect care reamintește în liniile unice și curate ale carcasei, reprezentând codurile vizuale ale unui model Luminor din anii 1990. Reeditat, ceasul beneficiează de dimensiunea estetică original, el dispune de componente mecanice perfectionate. Primul Luminor Blu Mare din colecție, care dispune de un cadran albastru, este îmbunătățit prin decorarea satiné – alături de indexurile de oră și minut – cu finisaj de rodiu și cu respectarea tradițiri, ceasul având inclusă și o curea cu șuruburi Panerai Screw System.

Panerai Luminor – Blu Mare

Tipologia aplicată numerelor din dreptul punctelor cardinale ale cadranului reprezintă o altă trimitere la modelele finalului de secol XX. Acestea au fost gravate exact ca indexurile liniare și apoi au fost marcate cu Super-LumiNova™ verde, care permite o lizibilitate mai clară și mai durabilă în condiții de lumină scăzută. Prezența dublă a logo-ului OP este o altă caracteristică distinctivă a companiei orologere, reprezentarea stilizată a inițialelor Officine Panerai datând din anii 1980 și devenit un icon al mărcii în timp.

Panerai Luminor Blu Mare (detaliu cadran)

În concordanță cu tradiția îndelungată casei în producerea de ceasuri mecanice, Luminor Blu Mare (44 mm) include un mecanism clasic, proiectat și dezvoltat în întregime în cadrul Manufacturii Panerai din Neuchâtel (Elveția). Extrem de sigur, Calibrul P.6000 este dotat cu un dispozitiv anti-șoc Incabloc™ și are o rezervă de putere de trei zile. Totodată, ceasul este rezistent la apă până la 10 bari (aproximativ 100 metri), noul Luminor Blu Mare (44 mm) fiind completat de o curea din piele de vițel cu cataramă din oțel polișat. În fine, o componentă suplimentară din cauciuc albastru este inclusă în pachet, împreună cu o surubelniță special pentru schimbarea curelelor și cataramei.

Detalii aici: PANERAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.