Panerai reafirmă ADN-ul italian al mărcii!

0
17
Panerai Luminor BiTempo

Spiritul care definește universul ceasurilor Panerai și oamenii care le poartă nu este limitat de o anumită destinație. În schimb, ele sunt un angajament pasional cu lumea care ajunge dincolo de un punct pe hartă sau locație!

Modele albastru & negru Luminor BiTempo (foto Panerai)

Luminor BiTempo emană rafinament și, prin caracteristica GMT, poate urmări simultan ora în două zone diferite (aproape sau depărtate). În tot acest timp, ceasul își păstrează caracteristicile și calitatatea pentru care Panerai este recunoscut. Noul model de ceas a fost interpretat în două palete de culori distincte, fiecare cu o prezență convingătoare. Totul este construit pe fundația unei carcase din oțel cu diametrul de 44 mm.

Caracteristici

Primul model se concentrează pe cadranul albastru periat și curea din piele de aligator în același ton de culoare. Al doilea model de ceas dispune de cadran negru mat, fiind completat de cureaua din piele de aligator asortată. În ambele nuanțe, ceasurile Luminor BiTempo oferă o funcție GMT care indică ora pentru un al doilea fus orar.

Detaliu cadran Luminor BiTempo (foto Panerai)

Această funcție este marcată cu ajutorul unui indicator albastru – în nuanță vie – pentru a asigura o bună vizibilitate. Un sub-cadran poziționat la ora cinci oferă acces la rezerva de putere, extinsă acum până la 72 ore. Cadranul de tip sandwich este o trimitere clară la semnătura de design Panerai și s eprezintă cu actualizări subtile. Un exemplu este fereastra din dreptul orei trei, la noile modele fiind mai mare decât la predecesoarele sale.

Detalii tehnice

Calibrul P.9012 alimentează noile modele Luminor BiTempo, mișcarea automata fiind vizibilă prin cristalul de safir. Rezistent la apă (30 bar/300 metri), ceasul oferă posesorului o cataramă din oțel periat sau curea din cauciuc suplimentară. Curelele sunt completate de un instrument necesar schimbării acestora și o șurubelniță utilă pentru îndepărtarea cataramei. Pentru detalii suplimentare, accesați link-ul atașat aici.

OFFICINE PANERAI (Panerai.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.