Paco Rabanne… ținute masculine

0
48

Paco Rabanne a recreat întunericul unui ring de dans – cu pete de lumină colorată – pentru cel mai nou spectacol de modă al casei. Foarte posibil, în numele continuității, aceste puncte luminoase vor reapărea mai târziu pe anumite ținute trimise pe podiumul de prezentare. Pentru vara viitoare, Julien Dossena (Creative Director în cadrul Paco Rabanne) a insuflat o nouă viață în culoarea și bucuria fără griji a anilor 1970, alături de propria sa atingere romantică.

Totodată, designerul a prezentat primele sale ținute pentru bărbați, piesele vestimenatre fiind intercalate cu cele destinate femeilor. Aceleași costume în nuanțe argintii ce pot fi regăsite acum în ambele dressing-uri, o sărbătoare grafică jucăușă în tonuri de jacquard, jachete din denim sau jeansi brodați cu stele și inimi, alături de imprimeuri florale. Pentru primăvară/vară 2020, marca franceză a lansat prima ei linie destinată bărbaților, imprimând ideea extinderii ținutelor Ready-To-Wear feminine în universul pieselor de îmbrăcăminte pentru segmentul masculin. Pentru moment, colecția masculină urmează să fie distribuită în exclusivitate printr-o rețea de comercianți multi-brand din întreaga lume, precum și pe site-ul de comerț on-line al mărcii. În ce privește colecția, aceasta a fost una optimistă, susținută de o coloană sonoră în care am regăsit hit-ul anilor 1970 “Message Personnel” al artistei Françoise Hardy, precum și note finale din stilul psihedelic.

Culorile primare îndrăznețe au fost “aruncate” împreună în imprimeuri romantico-naive, fiind înfățișate inimi roșii de mari dimensiuni, apusuri de soare și curcubee, precum și un soare strălucitor care își răspândea razele peste o jachetă argintie. Păsări brodate, cizmele și mânecile lungi – realizate în stil medieval – vin să completeze imprimeurile florale și margaretele albe răspândite pe o serie de piese vestimentare (ce au la bază estetica boho a anilor 1970), împreună cu micro-gențile metalice decorate cu franjuri-maxi din piele. Puloverele din tricot metalic, inspirate din arhivele mărcii, vin să completeze oferta din acest sezon. În fine, cu varietatea sa de imprimeuri colorate și siluete patchwork, întreaga colecție oferă privitorului o senzație de prospețime și energie. Mai multe detalii despre colecție sunt disponibile AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here