Oteyza, viziune nouă asupra masculinității!

0
624
Oteyza (Arcadia - FallWinter 2021)

Oteyza este una dintre mărcile revenite în cadrul Paris Fashion Week în acest sezon. Lansată de Paul García de Oteyza și Caterina Pañeda, marca de origine spaniolă a fost prezentă și în calendarul precedent. atunci când a oferit publicului posibilitatea de a viziona colecția acestui sezon de iarnă. Cu o schimbare de registru în cadrul prezentării, eticheta de modă a organziat o călătorie în aer liber, locul unde doar două modele erau responsabile cu prezentarea pieselor colecției.

Oteyza (Fall Winter 2021)

O prezentare care reflectă dorința mărcii Oteyza de a se reîntoarce la propriile sale rădăcini. Această metaforă vizuală s-a manifestat și în elementele clasice utilizate pentru producerea pieselor din cadrul colecției, precum lâna merinos sau bumbacul organic. Puritatea textilelor a fost combinată cu estetica tradițională spaniolă a ținutelor vestimentare, acestea fiind reinterpretate în tușe avangardiste și nuanțe puternice, tonurile de culoare variind de la muștar și albastru intens – prin palete de maro și verde – până la negrul spaniol, prezent în mai toate colecțiile mărcii. Siluetele vin să îmbrățișeze clasicele modele din croitoria tradițională spaniolă, jucându-se cu asimetrii echilibrate, precum cele întâlnite în fustele scurte sau pelerinele curgătoare.

Oteyza (Arcadia – Fall Winter 2021)

Prezentă în cadrul săptămânii modei pentru bărbați, marca – o obișnuită a evenimentelor Pitti Uomo din Florența – a optat în acest sezon pentru o fuziune a celor două sexe, estompând granițele dintre masculin și feminine. Plimbându-se printre stejari maiestuoși, Laura Ponte – însoțită Enrique Fariñas – ne propune o colecție personalizată, completată de clasicele pălării din Cordoba. Fondată în anul 2012, eticheta de modă Oteyza operează în acest moment un atelier de tip boutique în Madrid (Spania), pe strada Conde de Xiquena. De asemenea, bine de știut, marca spaniolă a primit Premio Nacional de Moda al Emprendimiento din spania și, la doar câteva luni distanță, a reușit să fie nominalizată în finala competiției “Who’s On Next” – organizată de publicația Vogue. Detalii AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.