Orient Express, bagaj de călătorie Louis Vuitton!

0
419
Bagaj de călătorie Au Départ & Louis Vuitton (foto: Louis Vuitton)

Orient Express face parte din multe planificări de vacanță, vizitatorii având șansa de a călătorii înapoi în timp. Un mijloc de transport cu servicii de lux și care oferă posibilitatea admirării unora dintre cele mai frumoase peisaje europene.

Orient Express (foto: Louis Vuitton)

Orient Express a reprezentat decorul uneia dintre cele mai renumite francize de la Hollywood, mă refer la Mission Impossible. Este momentul când Tom Cruise realizează cascadorii amețitoare sau beneficiează de serviciile rafinate de la bordul trenului. Locul unde dormitoarele de lux oferă călătorii neprețuite, oferind oaspeților momente de relaxare deplină. Cum trenul necesită bagaje pe măsură, Louis Vuitton oferă un astfel de produs.

Eleganță deplină

Louis Vuitton este cunoscută pentru bagajele sale, o amprentă păstrată de-a lungul timpului de această marcă. Pentru a completa călătoria de lux, marca a decis să colaboreze cu Au Départ în realizarea unei linii speciale. Companie legendară, a fost înființată în anul 1834, Au Départ este specializată în realizarea bagajelor de călătorie. O expertiză tradusă în respectarea cerințelor unui călător modern: un bagaj cu o calitate a finisajelor deosebită.

Trunk Au Départ & Louis Vuitton (foto: Au Départ)

Bagajul de călătorie este realizat într-un elegant stil italian, în interior regăsind un pick-up și difuzor Bang & Olufsen. Două sticle de cognac Hennessy Paradis sunt completate de pahare, lumânări personalizate Trudon și o masuță pentru cafea. Alături regăsim și cărți care ilustrează istoria fabuloasă a acestui tren special. Marca a captat ce este mai bun din călătoria cu trenul: muzica, cititul și cognac-ul servit la lumina lumânărilor.

Savoir-faire francez

Este un mod subtil, dar semnificativ, de a etala savoir-faire-ul tipic artizanilor francezi, alături d eplăcerea călătoriei cu trenul. Bagajele de călătorie fastuoase dispun în exterior de monograma Au Départ, un paralelipiped inspirat de arhitectura anticului Pompei. Tonul de culoare albastru este o trimitere la eleganța Orient Express, exteriorul fiind lucrat în piele de vițel durabilă. În fine, bagajul de călătorie este realizat în doar zece ediții limitate.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.