Orient Express revine cu trenul La Dolce Vita!

0
29
Orient Express La Dolce Vita (Accor)

În urmă cu peste 150 de ani, Georges Nagelmackers transforma un vis în realitate atunci când lansa Orient Express. Situat în segmentul de lux, trenul revine în cu o călătorie de-a lungul uneia dintre cele mai frumoase țări: Italia!

Suite – Orient Express (foto Accor)

Proiectul – denumit Orient Express “La Dolce Vita” – este o asociere a cunoscutei mărci cu grupul de ospitalitate Accor. Conform reprezentanților companiei, primii pasageri sunt așteptați la bordul trenului la începutul anului 2023. Șase trenuri parcurge mai multe itinerarii emblematice din 14 regiuni din Italia, alături de orașe precum Paris, Istanbul sau Split. O escală magică va prezenta în Roma primul hotel așl mărcii: Minerva.

Conceptul

Noul concept Orient Express “La Dolce Vita” aduce un omagiu Dolce Vita, o perioadă glamour a Italiei din anii 1960. Cu sprijinul Accor – și parteneriatului cu Trenitalia & Fondazione FS Italiane – călătoria invite pasagerii să admire regiunile istorice ale peninsulei. Trenul oferă un nou mod de a vizita țara: o aventură prietenoasă cu mediul în care sunt vizitate comori uitate. Orașe și triumfuri arhitecturale ocupă acum centrul scenei.

Restaurant Honor – Orient Express (foto Accor)

Proiectat de Dimorestudio, trenul “La Dolce Vita” întruchipează stilul de viață și tradițiile Italiei, cu spiritul contemporan de călătorie. Decorul somptuos al trenului oferă pasagerilor 12 cabine Deluxe, 18 apartamente și un Suite, alături de un elegant restaurant Honor. Toate celebrează măiestria, design-ul și creativitatea anilor 1960 sau 1970. Experiența este completată de cei mai buni bucătari și somelieri locali și internaționali.

Serviciul

Călătorii vor putea experimenta un serviciu de 5 stele la bordul trenului, savurând frumusețea și excelența “Made in Italy”. Orient Express pune la dispoziția acestora cele mai bune vinuri italiene și meniuri Haute Cuisine exclusive. Înainte de plecare, pasagerii sunt întâmpinați în Express Executive Lounge cu o selecție de băuturi premium. Spațiul este beneficiarul unor servicii dedicate, călătorii fiind îndrumați de personal specializat.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.