Only Watch, ediție Maurice Lacroix Aikon!

0
518
Maurice Lacroix Aikon Master Grand Date (Only Watch Edition; foto: maurice Lacroix)

Only Watch, eveniment caritabil bianual, a devenit o platformă populară pentru mărcile de lux participante. Înființată în 2005, această față altruistă a comerțului a adus împreună cele mai importante mărci orologere. Sumele strânse în cadrul evenimentului sunt destinate cercetării distrofiei musculare Duchenne.

Maurice Lacriox (ediție Only Watcth; foto: Maurice Lacroix)

Printre participanți regăsim și Maurice Lacroix, compania donând de-a lungul timpului numeroase piese unice. Pentru 2021, marca a creat o compoziție atrăgătoare în colaborare cu Mahindra Racing (fiind și cronometrul oficial al echipei). De altfel, cele două companii împărtășesc know-how-ul, sporind competitivitatea mărcilor. Un aspect regăsit în ceasul Aikon Master Grand Date, oferit într-o carcasă de 47 mm din fibră de carbon.

Un ceas contemporan

Este pentru prima data când Maurice Lacroix prezintă un exemplar din fibră de carbon al colecției Aikon. Un ceas contemporan, cu afișajul orelor și minutelor descentrate, piesa este disponibilă în nuanță de portocaliu. O culoare aleasă de marca orologeră pentru a se potrivi cu nuanțele Pantone inspirate de tema Only Watch 2021. Indicatoarele sunt realizate în tonuri negre și marcate cu Super-LumiNova® în nuanțe de galben.

Maurice Lacroix Aikon (detaliu spate carcasă; foto: Maurice Lacroix)

În partea de jos regăsim secundarul, în timp ce zona principală a cadranului este produsă din PVD portocaliu polișat. Farmecul piesei este oferit de ansamblul mecanismului, o parte din el fiind vizibil în partea de jos-stânga a cadranului. O caracteristică dinamică care este în concordanță cu lumea motorsportului electric. Este locul unde fiecare component trebuie să colaboreze cu succes pentru a furniza performanțele dorite.

Detaliile ceasului

Un afișaj mare de dată este poziționat în partea de sus-stânga a ceasului. Spre deosebire de un afișaj convențional, “Grand Date” prezintă două discuri, unul pentru zeci și celelălalt pentru unități. În centrul ceasului se află calibrul automat ML331, un mecanism cu 43 bijuterii care oferă o rezervă de putere de 50 ore. Disponibil cu două curele – portocaliu/negru – ceasul MAURICE LACROIX este completat de catarame din fibră de carbon.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.