OMEGA Seamaster Diver 300M Beijing 2022

0
142
OMEGA Seamaster Diver 300M (Beijing 2022)

OMEGA, în calitate de cronometru oficial al Jocurilor Olimpice de Iarnă (Beijing, 2022), a început promovarea evenimentului, odată cu lansarea unui ceas dedicat acestei ocazii. Ediția specială Seamaster Diver 300M “Beijing 2022” dispune de o carcasă de 42 mm din oțel inoxidabil și include o ramă din titan de gradul 5, alături de o scală diving de 60 minute în relief. Pe cadranul polișat din ceramică albastră regăsim unde gravate cu alser, împreună cu indecși placați cu rodiu și Super-LumiNova.

OMEGA Seamaster Diver 300M Beijing 2022 (cadran)

Ca un omagiu adus evenimentului, pe cadran există cinci marcaje speciale – în dreptul orelor 2, 4, 8, 10 și 12 – create în culorile inelelor olimpice. Pe reversal ecasului, carcasa polișată include logo-ul Jocurilor Olimpice de Iarnă “Beijing 2022”. Ceasul beneficiează de sistemul Naiad Lock patentat de OMEGA, gravurile fiind aliniate perfect, în timp ce interiorul carcasei adăpostește un mecanism Co-Axial Master Chronometer Calibru 8800. Acest puternic mecanism a trecut cele opt teste stabilite de Swiss Federal Institute of Metrology (METAS), fiind garantate astfel cele mai înalte standard de precizie, performanță și rezistență magnetică din industrie.

OMEGA Seamaster Diver 300M Beijing 2022 (spate)

Evident, fiind o ediție specială, ceasul beneficiează de un ambalaj pe măsură. În cutia specială de prezentare, ceasul este așezat pe o brățară polișată din oțel inoxidabil, aceasta beneficiind de sistemul de prindere brevetat de OMEGA, cu o extensie suplimenatră pentru scufundător. O colaborare începută de OMEGA în anul 1932, atunci când marca a fost cronometrul oficial al Jocurilor Olimpice din acest an. De altfel, compania a fost de-a lungul timpului angrenată în cele mai faimoase momente ale sportului internațional, ediția “Beijing 2022” marcând cea de-a treizecea colaborare a manufacturii cu sportul de iarnă. Detalii OMEGA AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here