OMEGA, certificare Master Chronometer!

0
431
OMEGA Speedmaster Moonwatch

OMEGA este primul brand de ceasuri care anunță noutățile pe 2021, un an când colecția Speedster Moonwatch va fi actualizată cu următoare generație de modele. Pentru fanii brand-ului, este o șansă extraordinară de a vedea cea mai recentă ediție a unui ceas foarte iubit, o piesă care include o linie de design unică și un mecanism anti-magnetic certificat Master Chronometer. Menționând această mișcare, Raylnald Aeschlimann (Președinte & CEO OMEGA) spune: “La actualizarea unui ceas precum Speedster Moonwatch, fiecare detaliu trebuie să rămână fidel spiritului său original”.

OMEGA (Speedster Moonwatch)

Pentru această lansare interesantă, manufactura elvețiană s-a inspirat din stilul Moonwatch – din generația a patra – cu referința ST 105.012, ceasul fiind purtat de astronauții participanți la misiunea Apollo 11 din anul 1969. Acest omagiu adus epocii de cunoaștere spațială aduce în prim-plan o carcasă clasică asimetrică, cadran cu trepte, carcasă dublă și celebrul punct peste 90 și un punct diagonal la 70 pe inelul cadranului din aluminiu anodizat. Detalii mici, dar importante în parcurgerea poveștii Speedmaster. Poate cea maim ai semnificativă actualizare vine odată cu prezența Calibrului 3861 Co-Axial Master Chronometer.

OMEGA (Calibrul 3861)

Noul mecanism se asigură că Moonwatch va fi acum neafectat chiar și de cele mai extreme câmpuri magnetice – care ating 15.000 gauss. În plus, se asigură că întregul ceas este certificat ca Master Chronometer, cel mai înalt standard de precizie, performanță și rezistență magnetică din industria ceasurilor elvețiene. De asemenea, OMEGA a mai făcut o modificare în ce privește cureaua, aceasta fiind polișată integral și oferită cu un design ce cuprinde cinci linii arcuite consecutiv. Similar cu stilul deja consacrat al gamei Moonwatch, brățara include o clemă de prindere lustruită – cu emblematicul logo OMEGA – pe un suport satinat.

OMEGA (detaliu brățară logo marcă)

Chiar și cadranul arată atenția la detalii pe care OMEGA a dorit-o pentru actualizarea acestei colecții. În conformitate cu frecvența Calibrului 3861, zona minutelor este împărțită acum în trei diviziuni, spre deosebire de cele cinci prezente la modelele anterioare. Un alt exemplu al standardelor înalte ale mărcii se regăsesc în precizie. Având atât de multe de explorat, fanii manufacturii au acum ocazia să aleagă dintre mai multe modele Master Chronometer, amintind aici de versiunile din oțel inoxidabil, aur de 18K Sedna™ sau aur de 18K Canopus™, toate cele opt modele venind însoțite de garanția de cinci ani a manufacturii elvețiene. Detalii aici: OMEGA

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.