OMEGA, ediție 007 din aur alb și platină

0
690
OMEGA Seamaster ediție (James Bond)

OMEGA a fost în ultimii ani o parte din stilul și inovația care l-au însoțit în aventurile sale pe James Bond. În conformitate cu această moștenire, OMEGA a lansat o nouă ediție Seamaster Diver 300M James Bond Numbered Edition, ceasul oferind fanilor numeroase detalii de înaltă tehnologie. O colaborare începută în anul 1995, atunci când OMEGA îl dota pe James Bond – în pelicula GoldenEye – cu ceasurile Seamaster, noua ediție specială oferind o completare a colecției 007.

OMEGA. James Bond

Pentru un aspect excepțional, noul ceas oferă o carcasă de 42 mm realizată din aur și platină, fiecare piesă a acestei ediții fiind numerotată. De altfel, acest material (platina) a fost folosit și pentru catarama polișată a curelei din piele neagră. De asemenea, detalii unice pot fi descoperite în construcția ceasului – inclusiv rama din ceramică neagră, cu o scală din platină în relief – un cadran din email negru, căruia i s-a oferit un design realizat în aur alb de 18K. în cadrul colecției OMEGA James Bond, lansată anul trecut, acest ceas include și un număr ascuns (50) – realizat cu ajutorul Super-LumiNova® – o referință cei 50 de ani de la prezența agentului James Bond în filmul “On Her Majesty’s Secret Service”.

OMEGA James Bond

Totodată, pe cadranul ceasului o să regăsiți logo-ul 007 (în dreptul orei 7) din email alb, precum și caracteristici din aura lb de 18K, inclusiv pentru indecși și emblema familiei Bond (în dreptul orei 12). Întorcând ceasul, o să observați pe spatele carcasei emblema Bond, aceasta fiind gravată cu laser și finisată cu platina pe geamul din cristal de safir. Efectul este unul captivant, realizarea acestui design fiind realizat manual în cele mai fine detalii. Prin geamul din safir o să observați mecanismul OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 8807 – certificat la cele mai înalte standard de precizie, performanță și rezistență magnetică. Rezistent până la 300 metri (30 bar), ceasul este însoțit de o cutie Globe-Trotter™, în interior regăsind și o curea de schimb.

Detalii aici: OMEGA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.