OMEGA aniversează misiunea Apollo 11

0
596
OMEGA Speedmaster (anniversary)

OMEGA – acum 51 de ani, în cursul lunii iulie, astronauții misiunii Apollo 11 făceau primii pași pe suprafața lunii. Un echipaj care purta unul dintre ceasurile colecției OMEGA Speedmaster – cu de acum celebrul Calibru 321 – un mecanism care nu numai că a devenit legendar în acea zi, dar a revenit ori de câte ori a fost realizată o aterizare lunară în istorie. În acest an, OMEGA a recreat Calibrul 321 și l-a inclus într-un ceas cu totul special, cunoscut sub numele de Speedmaster Moonwatch 321 Stainless Steel.

OMEGA Speedmaster (Anniversary Apollo 11)

Un ceas care care oferă o legătură autentică cu istoria zborului în spațiu, prcum și un mecanism care a fost mult timp prețuit și căutat de colecționari și pasionați de ceasuri din întreaga lume. Carcasa – cu diametrul de 39,7 mm – a fost realziată din oțel inoxidabil și este influențată de o altă piesă Speedmaster din moștenirea spațială a mărcii – stilul celei de-a treia generații care a beneficiat de o ieșire în spațiu din America anului 1965. De asemenea, design-ul include un inel al ramie din ceramic neagră polișată (ZrO2) cu o scală a tahimetrului din email alb, precum și iconicul “Dot over Ninety”. Grație cadranului negru, ne sunt familiar indecșii Moonwatch – împreună cu un logo OMEGA vintage.

OMEGA Speedmaster (Apollo 11 – mecanism)

Desigur, prin carcasa din cristal de safir, viitorii proprietary vor putea observa faimosul Calibru 321. A fost nevoie de peste doi de cercetări și reconstrucții ample pentru a aduce la viață acest mecanism, inclusive utilizarea tomografiei (o metodă de scanare digital) pentru a vedea cum arăta adevăratul OMEGA Speedmaster purtat de astronautul Eugene “Gene” Cernan în timpul misiunii Apollo 17 din 1972. Fiecare dintre noile mecanisme de astăzi a fost recreate respectând specificațiile autentice ale originalului și ansamblate în atelierul dedicat OMEGA Caliber 321. Poate nue xistă o modalitate mai bună pentru fanii acestui ceas să celebreze una dintre cele mai faimoase realizări din istoria umanității.

Detalii aici: OMEGA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.