OMEGA Constellation, simbolul preciziei

0
615
OMEGA Constellation Gent’s

Omega Constellation a fost, în lumea ceasornicăriei, mult timp un simbol al preciziei rafinate și al stilului atemporal. Acum, următoarea generație de modele pentru bărbați este lansată cu mândrie, noile ceasuri (cu un diametru de 41 mm) reflectând un spirit deosebit de îndrăneț și sofisticat, în timp ce surprind cele mai faimoase trăsături de design ale acestei colecțiii. Mai mult, OMEGA a integrat în designul ceasului unele dintre cele mai fine și mai avansate materiale din lumea orologeră.

OMEGA (Constellation Gent’s 1)

Printre materialele utilizate regăsim oțelul inoxidabil, aurul de 18k sau o combinație a ambelor. În plus, aproape toate ramele au fost confecționate din ceramică polișată – o replică a modelului original Constellation Manhattan din 1982 – și geam strălucitor din safir. Un singur model din noua colecție este prevăzut cu o ramă din oțel inoxidabil, aceasta fiind îmbunătățită cu cifre romane închise la culoare. Pentru celelalte modele cu rame ceramice, cifrele romane au fost realizate în OMEGA Ceragold™ sau Liquidmetal™.

OMEGA (Constellation Gent’s 2)

Practic, noua colecție oferă un aspect mai zvelt în comparație cu modelele anterioare, coroana fiind redimensionată subtil pentru un plus de stil. Astfel, indicatoarelor li s-a oferit o actualizare mai suplă, noile indexuri având sursa de inspirație în modelul Manhattan, mai ales fațetele triunghiulare ale Turnului Libertății. De asemenea, majoritatea noilor modele (pentru 2020) vor fi disponibile cu curele din piele. Un element metalic decorativ conectează fiecare parte a curelei de carcasă, creând un aspect unic ceasului.

OMEGA (Constellation Gent’s 3)

Însă, cei care preferă un aspect metallic general pota sorta noul ceas cu orice brățară din gama Constallation (39 mm) sau o curea integrală din piele. În fine, carcasa – accesorizată cu cristal de safir – oferă posibilitatea de a admira mecanismul OMEGA Master Co-Axial Calibre 8900/8901 din interior. Toate ceasurile sunt certificate Master Chronometer de către Institutul Federal Elvețian de Metrologie (METAS), oferind certitudinea unele dintre cele mai înalte standard de precizie, performanță și rezistență magnetică din industrie.

Detalii aici: OMEGA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.