OMEGA, timekeeper-ul oficial al America’s Cup

0
48
Omega - Seamaster Planet Ocean 36th America’s Cup Limited Edition

Încă din 1851, America’s Cup este renumită pentru rivalitățile internaționale aprige și duelurile navale spectaculoase. Un eveniment sportive care atrage numeroase mărci internaționale, printre ele numărându-se și manufactura elvețiană OMEGA, brandul fiind numit cronometrul oficial al evenimentului. Practic, colaborarea marchează rolul pe care manufactura elvețiană l-a îndeplinit în domeniul navigației, un prin parteneriat în acest domeniu fiind inițiat cu Emirates Team New Zealand în 1995.

Omega – Emirates Team New Zealand

Următoarea competiție va avea loc în Noua Zeelandă în 2021, excelența orologeră și experiența îndelungată a mărcii în domeniul navigației fiind sigur evidențiată prin intermediul noilor tehnologii și echipamentelor de ultimă generație, care vor îmbunătății fiecare secundă a curselor. De asemenea, momentul va oferi mărcii posibilitatea de a sărbători parteneriatul de lungă durată cu Emirates Team New Zealand. O relație specială, care a început alături de legendarul Sir Peter Blake și a continuat timp de 25 de ani, cu o pasiune împărtășită pentru inovație, tehnologie, viteză și precizie.

Omega – Emirates Team New Zealand (detaliu)

Vorbind despre anunțul parteneriatului, Raynald Aeschlimann (Președinte & CEO OMEGA) declara: “America’s Cup are un loc cu adevărat special în cadrul OMEGA. De la ingeniozitate și precizie, până la istoria și energia concurențială, fiecare parte a ei apelează la spiritul nostru. Suntem foarte încântați de rolul nostrum și, de asemenea, de șansa de a fi la bordul echipei Emirates Team New Zealand”. Totodată, Grant Dalton (CEO-ul Defender Emirates Team New Zealand) a declarat: “Am lucrat cu OMEGA mulți ani și respectăm cu adevărat standardele ridicate de excelență”.

Omega – Seamaster Planet Ocean 36th. America’s Cup

“Scopul nostrum este să avem cei mai buni oameni pentru fiecare etapă a celei de-a 36-a ediție America’s Cup – prezentată de Prada. Alegerea OMEGA este evidentă. Ei nu numai că au o istorie distinctă – în calitate de cronometru oficial al Jocurilor Olimpice – dar sunt și lideri ai cronometrării pe apă”. odată cu acest anunț, manufactura a lansat și noul Seamaster Planet Ocean 36th America’s Cup Limited Edition. Ceasul, cu dimensiunea de 43.50 mm, este confecționat din oțel inoxidabil și dispune de o curea din cauciuc structurat, ediția fiind limitată la doar 2021 de piese.

Omega – Seamaster Planet Ocean 36th America’s Cup

Rama este realizată din ceramică albastră este completată de nuanțe albe și roșii, creând o numărătoare inversă de 5 minute pentru startul unei curse. Totodată, pe suprafața cadranului alb regăsim un logo special al competiției, precum și  numărul ediției – în dreptul orei 6. Pe partea din spate, logo-ul America’s Cup este gravat pe cristalul din safir al carcasei, prin el putând fi observat calibrul OMEGA Master Chronometer 8900. În fine, ediția cu numărul 36 a acestei competiții urmează să se desfășoare în cursul lunii martie 2021, punctul de plecare fiind portul Waitemata.

OMEGA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here