OMEGA: ediție Globemaster Annual Calendar!

0
33
Ceas OMEGA din aur SednaÔ de 18k (foto OMEGA)

La timp pentru sezonul sărbătorilor de iarnă, OMEGA a lansat trei noi modele în colecția sa rafinată Globemaster. Perfecte pentru a fi purtate cu ținute care includ tricotajele sau costume bespoke, ceasurile urmează stilul clasic al liniei Globemaster.

Ceas din oțel inoxidabil cu indicii verzi (foto OMEGA)

Lansată în anul 2015, linia Annual Calendar este prima colecție din lume care a fost certificate Master Chronometer. Carcasa de 41 mm a primit detaliile semnăturii modelului, inclusiv o lunetă canelată, inspirată de primele ceasuri OMEGA Constellation. Pe fiecare fațetă, lunile anului sunt gravate elegant, un medalion al Obseratorului Astronomic fiind poziționat pe spatele carcasei. Un tribute adus modelelor d ela începutuls ecolului XX.

Tonalități

Realizat din oțel inoxidabil, primul model include un cadran polișat în nuanță verde și aur alb de 18k pentru indicatoare. De asemenea, pe suprafața cadranului regăsim sigla mărcii orologere și Steaua Constallation. Cureaua este din piele verde și include o lunetă din metal (tungsten carbide) pentru un plus de rezistență. Sub carcasa elegantă, ceasul este alimentat de Calibrul 8922 al Co-Axial Master Chronometer Annual Calendar.

Ceas cu indicii burgundy (foto OMEGA)

Al doilea model se prezintă cu o carcasă din oțel inoxidabil și lunetă polișată din aur SednaÔ de 18k. Aurul este utilizat pentru coroană și detaliile de pe cadranul burgundy polișat, inclusiv indicatorii, sigla mărcii și Steaua Constellation. Design-ul este completat de cureaua din piele burgundy și dispunde Calibrul 8922 Co-Axial Master Chronometer Anual Calendar. Aurul SednaÔ de 18k atrage atenția în cel mai captivant model al colecției.

Ediție din aur

Un model captivant care utilizeaz aurul special al mărcii în construcția carcasei și a ramei polișate. În plus, OMEGA a folosit aurul SednaÔ pentru a crea cadranul – scris cu AU750 – o referință la materialul utilizat. Majoritatea detaliilor cadranului sunt produse din aur, inclusiv sigla mărcii, Steaua Constellation și indicatoarelor orare. Cureaua este din piele neagră și beneficiează de Calibrul 8923 Co-Axial Master Chronometer Anual Calendar.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.