Island resort: Nukutepipi, Polinezia Franceză

0
769
Nukutepipi Resort & Spa (Polinezia Franceză)

O vacanță pe una din insulele care alcătuiresc Polinezia Franceză trebuie neapărat trecută pe lista priorităților dumneavoastră. Aceste insule îndepărtate din Pacificul de Sud sunt scăldate în soare aproape perpetuu, plajele cu nisip alb fiind completate de verdele luxuriant al vegetației locale și de albastrul azur al oceanului. Această vacanță vă poate oferi relaxarea și explorarea atât de necesară unei vacanțe reușite, aici având ocazia să practicați numeroase activități, precum sporturi nautice, drumuții și ședințe de bronzat sau Spa (cu tratamente ce utilizează plantele locale).

Nukutepipi (Zonă bungalow)

Cum misiunea mea este aceea de a vă oferi cele mai frumoase destinații, astăzi voi prezenta Nukutepipi, un paradis insular din Polinezia Franceză. Cazare de lux, natură luxuriantă și lagune turcoaz…. însoțite de plaje spectaculoase și splendide recife de corali. Amplasat în mijlocul vegetației tropicale, cu access direct pe plaja cu nisip alb, resortul este compus dintr-o reședință principal, două vile junior și treisprezece bungalow-uri. Un restaurant este situat direct pe plajă, numeroși Chefi internaționali exercitându-și creativitatea atât cu produse proaspete internaționale, cât și cu produse locale (oferind numeroase gusturi și tradiții în ce privește prepararea meniurilor).

Nukutepipi (Piscină infinită)

În ce privește cazarea, insula privată Nukutepipi poate găzdui până la cincizeci și doi oaspeți – în vile și bungalow-uri – toate fiind dotate cu aer condiționat: o reședință principal, dotată cu piscină private; două vile junior, cu vedere la ocean și piscine private; treisprezece bungalow-uri, toate fiind situate pe o plajă cu nisip alb și vegetație luxuriantă. Bine de știut, Nukutepipi este sitaută la aproximativ 1:40 – 2 ore de Tahiti Faaa International (în funcție de aeronavă), zboruri directe legând insula (pe tot parcursul anului) de Los Angeles sau San Francisco. De asemenea, există un zbor săptămânal din Santiago de Chile – cu escală în Insula Paștelui.

Nukutepipi (Zonă dormitor)

În ce privește activitățile care pot fi desfășurate pe insula, trebuie să știți că Nukutepipi găzduiește o flora și faunp impresionantă. Conservarea și protecția continuă a ecosistemului Nukutepipi este una dintre cele mai importante realizări ale companiei care administrează resortul, oaspeții având ocazia să admire o biodiversitate uimitoare. Laguna oferă posibilitatea practicării a numeroase sporturi nautice, în timp ce mediul marin din jurul insulei este unul foarte divers. Regăsim aici ședințe de Snorkelling sau Scuba Diving (în apele curate ale atolului), precum și posibilitatea de a pescui la adâncime. Totodată, insula este o destinație de vis pentru înotul alături de balenele cu cocoașă.

Nukutepipi (Zona Spa)

În timpul sezonului de naștere – între lunile iulie și noiembrie – puteți observa, învăța și fotografia aceste superbe mamifere marine în mediul lor natural. Fiind un atol – într-o formă aproximativ triunghiulară – puteți explora peisajul cu ajutorul jogging-ului, ciclismului, mașinuțe de golf  sau chiar pe jos (insula are o lungime de circa 2,7 km). În fine, pentru cei interesați, resortul oferă acces la un bogat program cultural (realizarea de pareo, noțiuni introductive în arta meșteșugului local, dansuri tahitiene sau seri dedicate poveștilor și legendelor polineziene). Vacanță plăcută!

Detalii aici: NUKUTEPIPI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.