Novak Djokovic, ambasador al mărcii Hublot!

0
46
Hublot & Novak Djokovic (foto: Hublot)

Novak Djokovic s-a alăturat Hublot, el aflându-se acum într-o companie selectă de sportive legendari. Îi amintesc aici pe Pelé, Kylian Mbappé sau Usain Bolt, sportivul sârb optând pentru a deveni ambasadorul mărcii!

Hublot & Nole – Brand Ambassador (foto: Hublot)

Nu este nevoie să-l mai prezentăm pe sportiv, acesta fiind numărul 1 cu câteva zile înaintea începerii US Open. Palmaresul său include 85 titluri la simplu, inclusiv 20 grand Slam-uri, 5 Matsrers-uri și o medalie olimpică. Cariera sa l-a propulsat în vârful ierarhiei ATP cu mai bine de zece ani în urmă. Cu o serie de victorii, jucătorul este pregătit să câștige cel de-al patrulea turneu US Open. Totodată, va încerca să obțină cel de-al 21-lea Grand Slam.

Ambasador Hublot

“Suntem onorați că marele jucător Novak Djokovic a decis să se alăture familiei Hublot. Este un jucător face istorie, el fiind întruchiparea perfectă a motto-ului nostru: unique, first and different. Este o zi minunată pentru marca noastră”, spune Ricardo Guadelupe (CEO-ul Hublot). Deja legendă, sportivul a decis să se alăture mărcii elvețiene în calitate de brand ambassador. El împărtășește cu Hublot căutarea neîncetată a excelenței și perfomanțelor.

Brand Ambassador Novak Djokovic & Hublot (foto: Hublot)

O sursă de mândrie pentru echipa Hublot, ținând cont că este unul dintre cei mai importanți sportive ai momentului. Se poate spune chiar “Joc, set și meci pentru «Nole» și Hublot”! “În calitate de sportiv, sunt condus de ambiția de a face istorie în tenis. Sunt mândru să mă alătur familiei Hublot. O marcă care se mândrește deja cu sportive care și-au lăsat amprenta în disciplinele lor. Cu Hublot voi avea de câștigat”, spune jucătorul!

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.