Nostalgia, o nouă atracție culinară

0
47
Nostalgia La Parc

Cea mai nouă atracție culinară din bucurești o regăsiți în nordul capitalei, în incinta hotelului Ramada Bucharest Parc. Denumit “Nostalgia La Parc”, restaurantul reprezintă simbolul fuziunii dintre trecut și prezent, atât din punct de vedere al designului, cât și al ambianței și preparatelor culinare ce ies în fiecare zi din bucătărie. O fuziune ce are ca scop principal reiterarea căldurii și a nostalgiei originilor românești de altădată.

În ce privește locația, aceasta este decorată cu detalii moderne și motive populare, stilizate și minimaliste, pentru a crea un aspect actual, dar care să te ducă cu gândul la vremurile demult uitate. Respectul și dragostea pentru mâncare au făcut ca echipa talentată de bucătari să creeze un meniu inspirat din gastronomia românească, care va satisfice fiecare dorință a clienților săi. Ținând cont de specificul românesc, oaspeții restaurantului pot opta pentru ciorbe tradiționale și aperitive, amintind aici de icrele de crap, zacusca țărănească, fasolea bătută cu crudități și crostini, alături de pastramă din piept de rață în stilul casei.

De asemenea, meniul cuprinde și feluri principale precum sărmăluțe muntenești, ostropel de pui, plachie de șalău sau specialități pregătite la grătar pe cărbune. Evident, nu putea lipsi desertul, clienții având ocazia să savureze delicii precum clătite transilvănene sau papanași.

Pentru o experiență completă, în fiecare săptămână, marți, miercuri si joi seara, vor avea loc spectacole de muzică live din folclorul românesc. Pentruc ei care doresc organizarea unor evenimente festive, Nostalgia Parc asigură servicii complete, o echipă profesionistă și delicioase preparate putând transforma orice moment, într-unul special, de neuitat. Situat în zona de nord a Bucureștiului, Nostalgia La Parc este deschis în fiecare zi între orele 12:00 – 23:30, locația oferind spații de parcare și o capacitate de 120 de locuri în interior, 50 de locuri pe terasă și 50 de locuri în grădină. Din dorința de a oferi o experiență desăvârșită, până la cel mai mic detaliu, echipa restaurantului vă poate pune la dispoziție informații, acestea putând fi obținute prin accesarea numărului de telefon +4021.5492000. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here