Noah, colecție de sezon împreună cu Adidas!

0
217
Originals by Noah (FW2021)

În acest sezon, Noah și Adidas s-au reunit din nou pentru a prezenta o nouă și interesantă colecție colaborativă. Sursa de inspirație a fost regăsită în alergare, cele două mărci creând o linie completă de încălțăminte și accesorii.

Colecție FW20221 Noah (foto Adidas)

Linia de echipament sportiv estompează granițele dintre perfomanțe și piesele vestimentare destinate relaxării în mediul natural. În esență, colecția reprezintă o odă adusă orașului New York, un loc divers, în care poți experimenta diferitele culturi. Sunt ținute cărora li s-a acordat o atenție sporită în ce privește manufacturarea și atenția la detalii. Pantofii sunt concepuți pentru alergări ocazionale sau plimbări prin oraș.

Colecția

Colecția include o serie de piese atemporale, incluzând aici jachete sport, top-uri sau pantaloni scurți din catifea verde asortată. Numeroase detalii clasice se întrepătrund cu tușe contemporane, oferta fiind completată de Noah cu stilul consacrat al etichetei Adidas. Hanorace și tricouri sunt completate de interpretarea iconic-ului pantalon Beckenbauer al mărcii sportive. Totodată, oferta de încălțăminte rămâne fidelă stilului Noah.

Pantofi NoahAdidas (foto Adidas)

În primul rând, regăsim Vintage Runner – create exclusiv pentru brand – care se dispune cu o parte superioară complet reconstruită. Baza este un pantof de alergare vintage, vârf de gamă în anii 1980, atemporal și contemporan, disponibil în două culori. Totodată, Lab Race este o reinterpretare a unuia dintre cei mai funcționali pantofi ai mărcii Adidas. Silueta pantofului se prezintă cu accente din piele întoarsă în partea superioară.

Detalii

Pantofii sunt completați de o talpă intermediară de înaltă performanță și sunt disponibili și două variante de culoare. De asemenea, selecția de accesorii cuprinde un pachet de trei șosete Noah și un fes de tip Navy. Lansată pe 18 noiembrie, colecția toamnă/iarnă Originals by Noah este disponibilă prin intermediul platformei de corț electronic a mărcii. Totodată, piesele se regăsesc în piețe Adidas selectate la nivel internațional.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.