fbpx
Acasă Blog

Rimowa, colecție-capsulă împreună cu Tiffany & Co.

0
Rimowa x Tiffany & Co, colecție specială de bagaje

Rimowa și Tiffany & Co. au prezentat o colecție care surprinde atât spiritul călătoriilor, cât și măiestria execuției. Realizată în ediție limitată, colecția de genți de călătorie este o fuziune armonioasă între expertiza eleganța celor doi producători.

Bentley București a împlinit 10 ani pe piața locală

0
Bentley București aniversează 10 ani pe piața locală!

Săptămâna trecută a fost marcată de un eveniment special: Bentley București a împlinit 10 ani de prezență pe piața locală. Inaugurată în septembrie 2023, eleganta locație a fost gazdă primitoare pentru numeroși clienți și entuziaști ai mărcii britanice.

Le Manoir aux Quat’Saisons, un conac tipic britanic

0
Les Manoir aux Quat'Saisons (sursă Belmond)

Creat de celebrul Chef Raymond Blanc, Le Manoir aux Quat’Saisons este unul dintre cele mai apreciate conace din Regatul Unit. Inaugurat în anul 1984, hotelul a primit pentru elegantul său restaurant două stele Michelin, acestea fiind păstrate și astazi.

MB&F: Colecția EVO crește în importanță

0
MB&F - Ediție specială EVO (sursă MB&F)

După modelele LM Perpetual, Sequential și Split Escapement EVO, manufactura elvețiană MB&F lansează o nouă ediție specială. Ceasul este dedicat biroului din Taipei și aduce în atenție o ediție sofisticată în tonuri de negru și verde.

The OWO, renașterea unui reper al Londrei

0
Raffles Lonodon inaugurează The OWO

Vineri, 29 septembrie, The OWO, o nouă și spectaculoasă destinație debutează în Londra, în inima capitalei Regatului Unit. Situată într-o clădire istorică, luxoasa reședință face parte din planurile de extindere a grupului de ospitalitate Raffles Hotels & Resorts.

Emirates, truse Bulgari pentru noul sezon de zbor

0
Emirates a lansat colecția Bulgari aferentă sezonului FW/23 (sursă Emirates)

Emirates a prezentat noua colecție de articole Bulgari, trusele fiind destinate sezonului de toamnă/iarnă pentru First Class și Business. Gama include noi palete de culori și parfumuri, alături de numeroase facilități gândite pentru confortul pasagerilor.

Louis Erard, colecție de ceasuri în stil Art Deco

0
Louis Erard, colecție în stil Art Deco

Când reprezentanții mărcii Louis Erard întâlnesc o persoană pasiunată de ceasurile independente, ei nu vorbesc, ci doar creează. Iar rezultatul unei astfel de “conversații” se regăsește într-o nouă colecție Petite Seconde (39 mm), produsă în trei variante.

The Macallan, ediție specială Color Collection

0
The Macallan - Color Collection

The Macallan a lansat în luna august Color Collection, o nouă gamă de whisky-uri care reflectă influența condimentului sherry. Expresiile sunt rezultatul colaborării cu designer-ul grafic  (de origine americană) David Carson, sursa de inspirație fiind regăsită în Jerez.

Boss aprofundează poveștile inspiraționale

0
BOSS - campanie FW23 - Matteo Berrettini (sursă HUGO BOSS)

Când motto-ul #BeYourOwnBOSS a fost prezentat prima dată de BOSS, numeroasele povești din spatele ideii au ieșit la suprafață. Dezvoltat în cursul anului 2022, conceptul a fost completat ulterior de sloganul “BOSSes aren’t born. They’re made”.

The Watch Register, raport despre furtul ceasurilor de lux

0
The Watch Register (Rolex)

Conform The Watch Register, ceasuri de lux – în valoare de 1,3 miliarde dolari – au fost furate în cursul anului trecut. De asemenea, segmentul a înregistrat o creștere a numărului de furturi în comparație cu perioada similară a anului 2022.