Nature Eco Residences în Insula Santorini

0
594
Nature Eco Residences (vedere de ansamblu)

Nature Eco Residences – un resort realizat sub forma unei semiluni – este amplasat pe coasta Insulei Santorini, în imediata apropiere a orașului antic Akrotiri. Programat pentru inaugurare în cursul lunii mai, hotelul urmează să-și întimpine oaspeții cu priveliștile apelor albastre din jurul insulei și a stâncilor de lavă multicolore, alături de experiențe ce au în centrul lor conexiunea umană cu lumea naturală.

Nature Eco Residences (vedere spre exterior)

Rezidența oferă oaspeților 15 dormitoare cu decorațiuni vintage – cu tonuri de pământ și mobilier realizat după tehnici tradiționale – albul strălucitor și curbele caracteristice Insulei Santorini afișându-se în toată splendoarea lor. Conceptul este completat de bucătăria locală, o piscină panoramică – poziționată pe marginea unei stânci – și un centru social în aer liber, aici fiind găzduite și diferite programe multidisciplinare de wellness. Fiind proprietatea-soră a Coco-Mat Eco Residence Serios, Nature Eco Residences pune accent pe filozofia născută din respectul pentru materialele naturale, în construcția sa fiind utilizate piatra și lemnul.

Nature Eco Residences (detaliu living)

Kostas Maltezos și-a folosit anii de experiență – ca director general al mărcii globale Coco-Mat – pentru a crea experiențe de ospitalitate luxoase, care se îmbină organic cu mediul natural. Colaborând cu arhitectul George Zafiriou, Kostas Maltezos a realizat o locație bazată pe dorința de relaxare și conexiune cu mediul înconjurător. Reședința a îmbinat elementele tradiționale ale arhitecturii locale cu simțul industrial expansiv, rezultatul fiind un spațiu ospitalier plin de lumină naturală și armonie completă cu natura locului. Interiorul este dominat de spații calde și luminoase, bogate în tonuri de pământ, cu obiecte decorative din Santorini și Atena.

Nature Eco Residences (detaliu baie)

Designerul a utilizat o paletă cu culori moi și țesături naturale pentru a crea spații minimale, o bună oportunitate de a atrage atenția asupra frumuseții exterioare a calderei și a mării. Pinul, tek-ul și castanul au fost modelate de meșteri artizanali, aducând la viață obiectele de mobilier imaginate de George Zafiriou. Camerele au suprafețe cuprinse 30 – 60 mp, toate cu vedere la mare sau vulcan, unele beneficiind de balcoane, terase sau jacuzzi în aer liber. De exemplu, Infinity Residence are o suprafață de 60 mp și este construită în stâncă, la dispoziția oaspeților regăsindu-se un dormitor, o baie, un jacuzzi privat (în aer liber) și minunate vederi panoramice ale insulei.

Nature Eco Residences (detaliu dormitor)

În centru reședinței se află o zonă (în aer liber) bazată pe conexiunea umană, aici fiind găzduite ședințe de yoga, meditație și conversații pe teme sociale, spațiul constituind o oază de recuperare fizică și spirituală. Ulterior, oaspeții au posibilitatea de a se relaxa pe marginea piscinei, aceasta oferind splendide priveliști asupra Mării Egee. Completând ofertele pentru suflet, Chef Yiannis Liokas a creat un meniu bazat pe bucătăria grecească sofisticată, evidențiind ingredientele incredibile ale regiunii. Totodată, există posibilitatea realizării de excursii zilnice pe insula sau la Akrotiri – aici fiind una dintre cele mai avansate așezări umane din antichitate.

Nature Eco Residences (vedere de noapte)

În fine, locația resort-ului oferă oaspeților posibilitatea de a explora una dintre cele mai bine păstrate (în cenușa vulcanică) civilizații din antichitate. Akrotiri a fost unul dintre cele mai misterioase orașe ale lumii vechi, vizitarea lui fiind obligatorie pentru cei care vor să înțeleagă evoluția civilizațiilor din Marea Egee. De asemenea, se pot vizita cramele din zonă – cu vinurile Assyrtico – și plajele vulcanice. Pe lângă că oferă un spațiu luxos, reședința poate organiza sesiuni de navigație, degustare de vinuri locale și excursii în podgoriile locale, echitație, activități sportive nautice și multe alte activităție de explorare. Dacă v-am convins, vă invit să accesați site-ul Nature Eco Residences.

naturesantorini.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.