Naladhu Private Island, relansat în noiembrie!

0
333
Zonă baie Ocean House with Pool (foto: Naladhu)

Naladhu Private Island Maldives urmează să fie relansat în luna noiembrie după o renovare totală a spațiilor de cazare. Închis în ultimele șase luni, resort-ul a beneficiat de îmbunătățiri inclusiv în spațiile care înconjoară proprietatea.

Exterior Naladhu Private Island Maldive (foto: Naladhu)

Cea mai interesantă transformare a resort-ului o are rezidența privată, dotată cu două dormitoare și propria piscină. Totodată, aceasta urmează să dețină propria sa plajă privată, lungă de aproximativ șaptezeci de metri. Destinația de lux, situată la marginea unei superbe lagune pe atolul South Malé, oferă intimitate și relaxare deplină. Cei care vor alege destinația, trebuie să știe că la dispoziția lor vor fi douăzeci de vile somptuoase.

Design actualizat

Responsabil cu re-proiectarea rezidenței este Yuji Yamazaki, un architect japonez cu biroul în New York (Statele Unite). Designer-ul a consolidate clădirile existente și le-a dotat cu mobilier elegant, alături de o paletă de culori strălucitoare. Yamazaki s-a concentrat pe maximizarea spațiului dintre reședințe, locuri unde oaspeții se pot relaxa de-a lungul zilei. Amintesc de scaune la marginea apei pentru micul dejun sau cocktail-uri înainte de cină.

Dormitor Ocean House with Pool (foto: Naladhu)

Fiecare reședință are o suprafață de 300 mp și este înconjurată de vegetație luxuriantă, o scufundare totală în natură. Dintre acestea, Beach House with Pool oferă oaspeților acces direct la lagună. De asemenea, Ocean House with Pool dispune de propria terasă cu vedere panoramică asupra oceanului. Private Beach Cabana oferă condițiile unei cabane king-size, având posibilitatea de a savura băuturi sau meniuri servite de majordom.

Facilități reședință

Two Bedroom Pool Residence poate găzdui până la șase persoane și beneficiează de o piscină cu vedere la ocean. Vila este completată de mese în aer liber și plajă private. De asemenea, restaurantul, crama și sala de fitness au fost și ele modernizate. Accentul urmează să fie pus pe wellness, o zonă nouă cu tratamente Spa fiind adăugată reședinței. Tratamentele vor ajuta oaspeții să scape de problemele digestive/nivel zahăr în sânge.

Spațiu relaxare Ocean House with pool (foto: Naladhu)

Printre noile servicii, vizitatorii vor beneficia (și) de un Kuwaanu – termen care înseamnă “Povestitor” în limba locală. Kuwaanu va acționa atât ca ghid al insulei, cât și ca prestator de servicii (despachetare sau organizare de picnic-uri). Noile experiențe vor permite oaspeților să aleagă meniurile sau locurile de servit masa preferate. Indiferent dacă este vorba de un mic dejun pe ocean sau șampanie pe marginea piscinei Naladhu.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.