MyWardrobe HQ, colaborare cu Belstaff!

0
123
MyWardrobe & Belstaf (SS2021)

MyWardrobe HQ se extinde în segmentul vestimentației masculine, săptămâna trecută fiind anunțată o primă colaborare cu eticheta de modă Belstaff. Această colaborare, ce are la bază vânzarea și/sau închirierea a diferitelor piese vestimentare, nu se referă la smoking-uri sau ținute formale, platforma urmând să ofere bărbaților îmbrăcăminte de zi cu zi cu ajutorul gamei de produse ale mărcii Belstaff – mai ales în ce privește iconicele jachete din piele.

MyWardrobe & Belstaff.

Parteneriatul este un “simbol al modului în care se schimbă moda”, menționează reprezentanții celor două mărci și va răspunde atât unui client millennials – fără mentalitatea proprietății – care achiziționează și împarte îmbrăcămintea cu o abordare ecologică și exploratory, cât și celor care doresc să investească în ținute cheie ale unei garderobe atemporale. Menționând această colaborare, Fran Miller (Executiv Director al etichetei de modă Belstaff) a spus: “Belstaff produce haine de aproape un secol și suntem încântăți să putem oferi unui client posibilitatea de a închiria o ținută vestimentară înainte de a o cumpăra”.

Mai multe știri din industrie AICI

“MyWardrobe HQ oferă un serviciu unic, care are la bază moda durabilă, adaptat filozofiei noastre de design pe viață. Așteptăm cu nerăbdare desfășurarea acestui parteneriat, ocazie cu care putem promova economia circulară”. totodată, bine de știut, MyWardrobe HQ va lansa un serviciu de închiriere – împreună cu Belstaff – alături de seminarii online în cadrul London Fashion Week. În prezent, nu există oferte de închiriere a ținutelor vestimentare masculine în Marea Britanie, exceptând ținutele ceremonial, explică un oficial al MyWardrobe HQ, chiar dacă componenta masculine este de 30% din business.

MyWardrobe. & Belastaff

“Belstaff este prima noastră opțiune ca partener al ținutelor masculine, întru-cât am dorit să oferim ceva diferit de îmbrăcămintea tradițională. Suntem mândri de finalizarea acestui parteneriat, Belstaff fiind o marcă sinonimă cu calitatea și măiestria artizanală”, a spus Jane Shepherdson (Președintele MyWardrobe HQ). Oferta de îmbrăcăminte a fost lansată cu o selecție dintre cele mai reprezentative ținute vestimentare Belstaff, inclusiv iconica jachetă Trialmaster (adoptată rapid de comunitatea bike-rilor din anul 1948) și Mollison, un café racer cu linii curate, matlasate și inspirație moto. Detalii MyWardrobe HQ AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here