Home STYLE Mr. Porter a lansat colecția Kingsman

Mr. Porter a lansat colecția Kingsman

0
Mr. Porter (Kingsman Collection)

Mr. Porter a lansat în cursul acestei săptămâni cea de-a treia serie “costume to collection” a etichetei de lux masculine Kingsman, deși noua peliculă întârzie să-și facă debutul, fiind programată pentru lansare în prima parte a anului viitor. Pe măsură ce lumea încearcă să revină la normal, în ciuda riscului unui al doilea val al pandemiei de Covid-19, observăm că filmele amânate încep să-și facă simțită prezența, în special prin produsele asociate. Iar aici putem să pomenim și seria a treia a unuia dintre cele mai vizionate filme: Kingsman, o peliculă ce urma să fie lansată la finalul lui 2019, amânată pentru februarie 2020 și împinsă ulterior pentru 26 februarie 2021.

Jaeger Le-Coultre (Master Ultra Thin Kingsman Knife)

Cu programul de lansare modificat, e-tailerul a decis să lanseze o parte din colecție în această lună, o a doua parte fiind programată pentru luna februarie 2021. Noua colecție oferă croitorie de lux și îmbrăcăminte casual, “sursa de inspirație provenind din tradiția Savile Row și coroborată cu branduri de patrimoniu britanice specializate”. Este o lansare important pentru Mr. Porter, deoarece Kingsman este una dintre cele mai performante mărci de lux din portofoliul său, o primă lansare având loc în 2015 și beneficiind până acum de 12 sezoane comerciale.

Mr. Porter George Cleverley (Leather Brogues)

Costumele din noul film “reflect stilul și funcționalitate atemporală a croitoriei și îmbrăcăminții de tip militar prezente în film, cu origini în WWI, cu siluete și stiluri relevante pentru dressing-ul unui bărbat contemporan”, menționează un reprezentant al site-ul de comerț electronic. O colecție care cuprinde aproximativ o sută șaptezeci de piese, create în parteneriat cu designer-ul de costume Michele Clapton. Pe lângă eticheta Kingsman, regăsim și numeroase mărci partenere în cadrul acestei colecții: cămășile Turnbull & Asser sau ochelarii Cutler & Gross.

Mr. Porter Kigsman Collection (2020)

Tot la capitolul mărci partenere mai regăsim pantofii Cleverley; cravatele și batistele de buzunar Drake, umbrele London Undercover; butoni și accesorii de mici dimensiuni Deakin & Francis; șosetele Corgi; tricotajele William Lockie; pălării d ela unul dintre cele mai vechi magazine din lume, Lock & Co Hatters; sticlărie Higgs & Crick și accesorii de birou de la Smythson. De asemenea, platforma de comerț electronic Mr. Porter va lansa și produse de la parteneri consacrați, amintind aici de un instrument de scris Montblanc și un ceas realizat în ediție limitată de la Jaeger Le-Coultre.

Detalii aici: MR. PORTER

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version