Montegrappa Însemne Românești

0
699
Montegrappa - Însemne Românești

Montegrappa Însemne Românești – cu un secol de existență și muncă de pionierat – oferă ingredientele care stau la baza unuia dintre cele mai apreciate instrumente de scris, o întoarcere la rădăcinile și viziunea fondatorului mărcii italiene – Helmuth “Elmo” Heinrich. Totodată, la un secol de la desâvârșirea unificării României, Luxury Grand Store marchează acest eveniment prin lansarea unei colecții limitate – denumite “Însemne Românești” – punctul central al ediției fiind străvechile simboluri românești.

Montegrappa – Însemne Românești

Elemente de cultură proprie, “Însemnele Românești” definesc spațiul și contiința noastră ca popor, instrumentele de scris aducând posesorului simboluri pline de semnificație și istorie. Cum instrumentele de scris Montegrappa au la bază “Democratizarea Scrisului”, “Elmo – Însemne Românești” reprezintă o trecere între spiritul unei epoci marcate de schimbări sociale majore și cererea de produse compatibile cu stilul de viață contemporan.

Montegrappa – Însemne Românești

Obiceiuri, mentalități, tradiții și credințe transmise din generație în generație se întrepătrund, rezultatul fiind unul pe măsura unui instrument de scris actual: portabil, fiabil și eficient, “Montegrappa Elmo” fiind un element esențial pentru utilizarea de zi cu zi.  Un prim motiv îl reprezintă “Pasărea” – motiv simetric ce reprezintă păsări aflate în zbor, ele simbolizând libertatea, bucuria și fericirea la care aspiră un popor. Al doilea motiv este “Steaua Nordului” – un simbol al timpului și energiei regenerate. Ea reprezintă călăuza păstorilor, un punct fix ce a însoțit transhumanța practicată din vremuri străvechi.

Montegrappa – Însemne Românești

Rombul” este semnul sacru al fertilității și abundenței, locul unde semințele prind viață, pentru primii agricultori fertilitatea solului fiind vitală. El este însoțit de simbolul “Spicului”, o reprezentare a spiritului vegetal al cerului și înrudirea sa cu natura, un elixir al existenței ce oferă omului pâinea, pacea și belșugul. “Previoara” sau miezul de nucă reprezintă un simbol al înțelepciunii – specific provinciei Moldova – el fiind oferit în general tinerelor mirese pentru a avea copii mulți și sănătoși.  Un motiv des întâlnit este “Coloana”, un simbol sacru ce arată nevoia omului de a evolua – el fiind asociat cu forțele binelui – un element ce ajută în comunicarea cu cerul.

Montegrappa Însemne Românești

La o sută de ani de la unirea provinciilor românești, instrumentul de scris “Montegrappa Elmo” reprezintă o întoarcere la origini a elementelor care au contribuit la dezvoltarea și păstrarea unitară a spațiului românesc. Realizat din rășină – cu elemente din oțel inoxidabil – instrumentul oferă performanțe robuste, marcate de o linie rotundă și simplă, alături de un secol de expertiză în domeniu. “Montegrappa Elmo – Însemne Românești” este disponibil în următoarele versiuni: instrument de scris, roller și pix cu bilă. Instrumentele pot fi comandate (începând cu 15 decembrie 2019) AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.