Home STYLE Montegrappa, ediție limitată Extra Verses

Montegrappa, ediție limitată Extra Verses

0
Montegrappa - Ediție Extra Verses

Montegrappa este cunoscută pentru instrumentele de scris pe care le realizează. Astăzi, vreau să vă prezint una dintre cele mai noi creații ale producătorului italian de instrumente de scris: “Extra Verses”. Adevărul profund se regăsește în înțelepciunea antică. Versuri și maxime celebre au fost transmise din generație în generație, oferind forță și direcție în momentele de slăbiciune. Astăzi, proverbele marilor gânditori latini au constiuit sursa de inspirație pentru cel mai nou instrument de scris Montegrappa.

Montegrappa (instrument de scirs Extra Verses)

Elocvența lor intelectuală este companionul perfect “Extra Verses” – un instrument de scris realizat într-o ediție extrem de limitată. Un instrument emblematic al mărcii italiene, acesta oferind o poziție cu totul specială în gama premium de produse, mai ales prin utilizarea un nou și inovator material. Argintul solid a fost combinat cu rășina artizanală Montegrappite, în timp ce nervurile organice – în nuanțe burgundy – ale Vinum Atrium simbolizează canalizarea înțelepciunii vechi de secole.

Montegrappa (imagine lifestyle – Extra Verses)

De la reeditarea sa din 1999, contururile vintage ale Montegrappa Extra Verses include rafinamentul așteptat de la numele de Extra, aducând un tribute înțelepților din vechea Romă. Versurile lor continuă să ofere îndrumări înțelepte pentru viața modrnă, în timp ce designul elegant, materialele rare și superbul capac sunt, fără îndoială, semnele distinctive ale siluetei Extra. Realizate manual în fabrica Montegrappa din Italia, “Extra Verses” readuce eleganța specifică epocii de aur a scrisului de mână, cu o multitudine de îmbunătățiri fiind facilitate de tehnologia modernă.

Montegrappa (pix cu bilă – Extra Verses)

Detaliile din argint solid – regăsite pe suprafața capacului – includ versuri în limba latină a unor Horațiu, Cicero sau Seneca, precum: Protinus Vive (trăiește acum), Historia Magistra Vitae (Istoria este profesorul vieții), Vivere est Cogitare (a trăi înseamnă a gândi) și Carpe Diem (trăiește clipa). În fine, mai trebuie să vă menționez că este o ediție limitată la doar 100 de pixuri cu rolă și 250 de instrumente de scris (fiecare piesă beneficiind de o peniță de aur 18K). Detalii aici: LUXURY GS

Mai multe informații aici: WHEELS

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version