Montegrappa Hemingway: The Adventurer

0
135
Montegrappa Hemingway The Adventurer

Montegrappa are o veche relație cu Ernest Hemingway – începută în jurul anului 1918 – atunci când tânărul scriitor staționa (alături de Crucea Roșie Americană) pe terenul istoricei fabrici italiene. Se pare că această perioadă a fost o experiență formativă pentru Hemingway, așa cum s-a dovedit a fi și pentru producătorul de instrumente de scris din Bassano. Iar istoria va păstra pentru totdeauna legăturile lui Hemingway cu orașul natal al mărcii italiene, la fel cum stilul de viață al scriitorului a fost consecrat în spiritul producătului de instrumente de scris.

Montegrappa (prezentare Hemingway The Adventurer)

Începând cu anul 2016, producătorul italian Montegrappa a colaborat cu familia Hemingways pentru a explora numeroasele experiențe de viață ale legendarului scriitor. Fiind unul dintre cei mai titrați autori ai secolului XX, puține produse se apropie atât de mult de esența măreției lui Ernest Hemingway, precum o face un instrument de scris. O asociere care a fost revizuită astăzi, compania italiană lansând un model nou de instrument de scris – ediția limitată “Hemingway: The Adventurer” – fiind onorat astfel un capitol cheie din viața laureatului Nobel pentru literatură. De altfel, relatările sale despre călătoriile întreprinse în Africa sunt legendare și au oferit o bază pentru idealul modern al aventurilor de tip safari.

Montegrappa (Hemingway The Adventurer)

“The Adventurer” se prezintă cu proporțiile ediției “Hemingway Traveller” (2017), dar a fost reproiectat pentru a putea integra mecanismul de umplere cu piston Montegrappa. Corpul este realizat din argint și se prezintă cu detalii din iconografia africană, amintind de lucrarea non-ficțiune “The Green Hills of Africa” (1935). Segmentele capacului și a corpului sunt imprimate cu modele tribale și elemente din viața sălbatică a continentului African. Ediția beneficiează de 100 instrumente din aur de 18K și 100 pixuri cu bilă, acestea fiind completate de 200 bucăți suplimentare în varianta cu pin flex din aur de 14K (100 Fine și 100 extra-Fine). Instrumentele de scris Montegrappa sunt prezente în România prin Luxury Grand Store.

Detalii aici: LUXURY GS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here