Un blend rar: Montegrappa Cognac Hors D’Age

0
386
Montegrappa Cognac Hors D’Age

Finețea, complexitatea și rafinamentul sunt calități apreciate de pasionații cognac-ului. Respectând această idee, producătorul de instrumente de scris Montegrappa a utilizat lemnul de stejar pentru a realiza o piesă unică, special pentru cei mai rafinați degustători. “Băuturile și scrierea rafinată sunt unele dintre cele mai obsesive și nobile dorințe ale oamenilor, bogate în nuanțe și tradiții”, explică Giuseppe Aquila (CEO-ul Montegrappa). O companie italiană care creează instrumente de scris încă din 10912, creațiile sale fiind bine-cunoscute pentru design-ul exuberant și măiestria cu care sunt realizate.

Montegrappa – Cognac. Hors D’Age

Cea mai nouă creație a companiei este și una dintre cele mai rare. Montegrappa Cognac Hors D’Age este un instrument de scris inspirat de ambianța și tradițiile celor mai exclusiviste crame din regiunea Cognac. În timp ce utilizarea lemnului de stejar – pentru corpul instrumentului de scris – este caracteristica esențială a acestei piese, Aquila insistă că produsele companiei sunt realizate cu rafinamentul celor mai prestigioase mixuri de cognac. “Nimic nu se compară cu sensibilitatea unui penițe din aur de 18K”, menționează Giuseppe Aquila. “Într-o lume dominată de dispozitive digitale, senzația de interacțiune a peniței cu cerneala și hârtia este ciudat de energizantă”. Fitting-urile din argint Sterling oferă o contrapondere luxoasă, la fel ca un motiv vintage al unui ciorchine de strugure realizat prin pirogravură.

Montegrappa Cognac. Hors D’Age.

În timp ce majoritatea edițiilor limitate ale companiei sunt produse cu ajutorul metalelor prețioase, crearea Cognac Hors D’Age reflectă un interes din ce în ce mai mare pentru instrumentele de scris realizate din materiale exotice, neconvenționale – precum lemnul de stejarul. La fel cum butoaiele Limousin sau Tronçais oferă cognac-ului aroma lor esențială, G. Aquila consideră că lemnul de stejar sporește experiența scrisului: “Emoțiile și creativitatea curg mult mai liber atunci când ne simțim conectați la instrumentele pe care le utilizăm”. În conformitate cu romantismul celor mai rare cognac-uri, ediția Montegrappa Cognac Hors d’Age este realizată în doar 50 de piese – numerotate individual – o cutie luxoasă însoțind instrumentul de scris, acesta fiind disponibil în România prin distribuitorul oficial al mărcii.

Luxury Grand Store

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.