Montblanc a lansat o gamă de căști inteligente

0
814
Montblanc Headphones

Montblanc a lansat prinele sale căști inteligente, concepute pentru confort intim, funcționalitate și calitate fătă compromisuri. Pliabile și compacte, acești însoțitori de călătorie vin să completeze oferta de călătorie Montblanc, piese care contribuie la a face călătoriile de business și agreement mai productive și mult mai plăcute.

Căști din piele neagră cu finisaje metalice cromate

Conform lui Nicolas Baretzki (CEO-ul Montblanc), “ne-am propus să cream căști care să atingă echilibrul ideal între tehnologia avansată, designul sofisticat și confortul, aspect care contează cu adevărat atunci când oamenii călătoresc la bordul unui avion de cursă lungă, o conferință între două zboruri sau pur și simpli când se află în timpul liber”. Călătoria este o parte esențială a stilului de viață contemporan, căștile de calitate devenind un accesoriu esențial pentru omul de business actual.  O echipă cu experiență de ingineri și designer premiați au colaborat la dezvoltarea căștilor pentru a obține o calitate excelentă a sunetului și un aspect elegant, în concordanță cu patrimoniul Casei Montblanc.

Căști din piele gri cu finisaje metalice polișate

Expertul și vizionarul în domeniul sunetului Alex Rosson și-a împrăștiat măiestria acustică și expertiza în inginerie audio pentru crearea căștilor, oferind pasionaților un sunet distinct Montblanc. “Atunci când dezvoltăm aceste elemente esențiale de călătorie, accentul nostru nu a fost pus doar pe crearea căștilor care să ofere performanță și fiabilitate, ci și un design distinct – pentru a acoperi confortabil urechea – alături de finisajele elegantele din metal și pielea care îi conferă acel stil inconfundabil Montblanc. Când se află pe drum, indiferent dacă sunt de business sau agreement, călătorii își doresc accesorii elegante care să-l ajute să iasă în evidență oriunde merg” – Zaim Kamal (Directorul de Creație Montblanc).

Căști din piele maro cu finisaje metalice aurii

Castile inteligente Montblanc vin în trei combinații diferite: piele neagră cu finisaje metalice cromate, piele maro cu finisaje metalice colorate în auriu și piele gri cu finisaje metalice polișate. Fiecare pereche de căști sunt disponibile cu o pungă din material textile de cea mai bună calitate, un cablu de încărcare USB-C, cablu Audio Jack și un adaptor special pentru cursele aeriene. Totodată, demn de menționat, castile sunt disponibile în boutique-rile Montblanc din întreaga lume sau online, începând cu luna aprilie 2020. Cum perioada nu permite deplasarea la Viena, cel mai apropiat boutique Montblanc, soluția rămâne accesarea platformei de comerț electronic a mărcii. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.