MONTBLANC, EDIȚIE BMW SERIA 8 COUPÉ

Montblanc x BMW

Montblanc își continuă colaborarea cu producătorul german de automobile premium BMW, sursa de inspirație a setului de cinci bagaje de mână fiind oferită de noul model BMW Seria 8 Coupé. Având în background însorita Californie și impulsionată de ideea unui set de bagaje care se potrivește perfect cu Seria 8 Coupé, Montblanc a proiectat o viziune generoasă pentru clienții care doresc un stil de viață cât mai luxos.

Cum altfel, setul de bagaje Monttblanc x BMW Seria 8 Coupé este realizat în Florența – capitala Toscanei fiind cunoscută pentru calitatea produselor sale din piele – în realizarea colecției utilizându-se pielea neagră și roșie (perforată) de înaltă calitate. Setul exclusiv – produs în ediție limitată – include o geantă pentru chitară, una pentru surf, o geantă duffel și una pentru costum, alături de o cutie din piele – fiecare model fiind conceput pentru a se potrivi perfect în portbagajul unui Seria 8 Coupé. Cu ajutorul materialelor sofisticate și a meșteșugului de primă clasă, setul de bagaje Montblanc x BMW subliniază rafinamentul pe care îl oferă automobilul posesorului său. Geanta profesională pentru chitară se remarcă printr-o caracteristică distinctivă, geanta fiind beneficiara unei curele (din piele neagră) de umăr detașabile. Ea poate fi purtată atât în lateral, cât și ca rucsac, cureaua oferind o linie extrem de modernă. În interior, geanta este căptușită cu neopren, oferind posesorului o protecție extrem de fiabilă pentru chitara (sa) valoroasă, în timp ce două buzunare practice – poziționate în partea din față – oferă un spațiu suplimentar pentru partiturile muzicale și diferitele alte accesorii.

De asemenea, geanta pentru surf vine cu un aspect mai sportiv și dispune de un compartiment principal de mari dimensiuni, alături de acesta regăsind și un compartiment pentru accesorii. Curelele de umăr arată că acest model poate fi purtat, destul de confortabil, și ca rucsac. Un adevărat clasic: geanta duffel, un produs sport iconic… oferă spațiu pentru piesele vestimentare de calitate (în compartimentul principal). De asemenea, două compartimente separate sunt disponibile pentru pantofi și diferite alte accesorii. Sacul destinat costumului, dublu-pliabil, protejează în mod corect costumele și cămășile de calitate, ținând deoparte eventualele pete de murdărie. Un sistem inteligent din acest compartiment permite ca toate hainele și accesoriile să fie stocate individual. Carcasa din piele este prevăzută cu mâner și reprezintă o organizare perfectă, geanta oferind posesorului un compartiment principal dotat cu elastic, trei compartimente cu fermoar și două zone (mai mari) pentru accesorii. Pentru cei interesați, setul de bagaje Montblanc x BMW este disponibil în acest moment la BMW Welt din München. Mai multe detalii aici (www.montblanc.com).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here