Montblanc, călătorii inspiraționale

0
434

Indiferent de destinația sau călătoria pe care o întreprinzi, libertatea de a explora deschide noi perspective si o lume a experiențelor. În timp ce o vacanță poate reîmprospăta mintea și corpul, călătoriile de business oferă perspective de neuitat. Mai mult decât atât, o călătorie de afaceri de succes revigorează cultural și intelectual. Este vorba de a experimenta un alt tip de loc, de a încerca cultura locală și de a transforma fiecare moment posibil într-o adevărată aventură.

Este șansa de a face o conexiune semnificativă cu lumea din jur și de a vă întoarce acasă cu o perspectivă nouă. Detaliu ce se observă în noua campanie Montblanc, o marcă ce își propune să invite călătorii să se reconecteze cu lumea – prin călătorii – însoțiți în drumurile lor de fiabilitatea și stilul elegant al bagajelor și accesoriilor casei. Găsirea inspirației prin călătorie a fost unul dintre principiile directoare ale Casei Montblanc. “La Montblanc, noi credem în mod inerent în avantajele pe care le au călătoriile pe tot parcursul vieții. Brandul nostru nu ar exista fără această înțelegere, cuplată cu spiritul de explorare de către fondatorii noștri. Este în ADN-ul nostru. Anul acesta am creat o linie de călătorie care se potrivește perfect vieții de zi cu zi a clienților noștri: lux, afaceri și stil de viață. Ei sunt mereu în mișcare, se uită la lumea din jurul lor pentru inspirație și identificarea de noi idei. Gențile noastre de călătorie devin companionii perfecți, de încredere, funcționale și elegante, fiecare călătorie fiind la final o experiență plăcută”, menționează dl. Nicolas Beretzki (CEO-ul Montblanc). Călătoriile de noapte, expediții în oraș sau odiseele epice în locuri îndepărtate, toate acestea se regăsesc în liniile noi ale casei – complementare – ce permit călătorilor să le combine în funcție de nevoile funcționale și preferințele de stil. Fiecare piesă este fabricată în Italia, ca un angajament al standardelor înalte de manufacturare și materiale de calitate pe care le are în vedere compania.

Viața urbană poate fi rapidă și intensă, necesitând bagaje și accesorii pentru a ține pasul.  MONTBLANC EXTREME 2.0 este cea mai recentă iterație a unei colecții construite pentru ritmul vieții urbane, pielea cu aspect tehnic fiind asociată cu imprimeuri din fibră de carbon, piele obișnuită și detalii din metal negru mat. Rucascurile, curelele, husele pentru documente și carcasa pentru laptop sunt companionii perfecți de înaltă performanță pentru cei care merg întotdeauna cu un pas înainte spre îndeplinirea obiectivelor. MEISTERSTÜCK URBAN îmbină liniile sofisticate curate și elegante, cu atitudinea urbană. Este produsă din piele neagră moale, cu un aspect cât mai simplu, dar sofisticat. Rucsacuri, săculeți din piele și genți pentru documente sunt realizate pentru cei care se bucură de un echilibru al ținutei de business inteligente, cu accesorii contemporane. Semnătura pielii mate este îmbinată cu finisaje polișate pe armăturile metalice, iconicul M de pe fermoar și detaliile cusăturilor triunghiulare venind să îmbunătățească experiența. Pentru un aspect mai îndrăzneț, piesele selectate sunt disponibile într-o nuanță electrizantă de albastru-cobalt. Nu ne rămâne decât să vă îndrumăm să vă faceți bagajul, să vă luați pașaportul și să vă îndreptați către cel mai apropiat aeroport, gențile de călătorie Montblanc oferind fiabilitate, flexibilitate și funcționalitate tuturor călătorilor de business sau exploratorilor, astfel încât aceștia să se poată concentra pe ceea ce contează cu adevărat: reconectarea cu lumea din jurul lor. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.