Montblanc inspiră o motocicletă-concept

0
102
Montblanc Motorcycle (concept)

Montblanc este una dintre cele mai cunsocute mărci de lux, design-ul clasic al instrumentelor de scris fiind bine-cunoscute la nivel internațional. Chiar dacă nu este interesată să intre în lumea industriei auto, există întotdeauna probabilitatea ca un designer independent să realizeze potențialul extraordinar al acestei mărci. Este exact ceea ce dorim să vă prezentăm în cadrul acestui material, un concept ce are la bază iconic-ul stil al Montblanc.

Montblanc Motorcycle (imagine de ansamblu 1)

Faceți cunoștiință Montblanc Motorcycle, un vehicul-concept cu două roti realizat de Huigyu Kim, designerul care a simțit că AND-ul producătorului de instrumente de scris și ceasuri are cu siguranță acea calitate care poate fi ușor transpusă în designul motocicletei. Montblanc Motorcycle oferă același același limbaj de design uber-lux întâlnit la instrumentele de scris ale mărcii. Ne referim la liniile curate, finisate în nuanță de negru-lucios și cu utilizarea judicioasă a accentelor metalice. Iar cel mai interesant detaliu îl reprezintă farul, cel care împrumută direct coroana ceasurilor Montblanc.

Montblanc Motorcycle (detaliu far)

Farul este prevăzut cu un capac rotund (conic) din sticlă sub care este poziționat failosul logo în formă de stea a mărcii. Totodată, marginea farului se prezintă cu margine metalică, cu proeminențe laterale care fac loc indicatoarelor motocicletei, caracteristici care te duc instantaneu cu gandul la coroana unui ceas Montblanc. Motocicleta este realizată în nuanță de negru, cu accente Chrome relativ moderne, acestea regăsindu-se în locurile potrivite – atât cât să pună în valoare vehiculul – în timp ce negrul polișat cu care este realizat ghidonul ajută la evidențierea brand-ului companiei.

Montblanc Motorcycle (imagine de ansamblu 2)

De altfel, ghidonul și tabloul de bord pemit posesorului să conducă cu ușurință, ele coborând în corpul motocicletei atunci când aceasta se află în poziție static, adăugând astfel o a doua măsură de securitate, împiedicând ghidonul să se rotească liber. Utilizarea negrului și a chrome-ului, precum și interpretarea inteligentă a simbolurilor Montblanc în cadrul farului, fac din această motocicletă una extrem de dorită, chiar dacă acest model nu o să vadă niciodată asfaltul șoselelor. Nu ne rămâne decât să visăm la libertatea oferită de această motocicletă în drum spre mare.

Detalii aici: HUIGYU KIM

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here