Spa-ul săptămânii: Montage Kapalua Bay

0
43
Montage Kapalua Bay (Lobby)

Dacă alegi o vacanță în zona Pacificului, atunci este să știi că evadarea perfecta o poți întâlni în Lahaina – pe insula Maui – Arhipelagul Hawaii. Denumită Montage Kapalua Bay, reședința cu vedere la Namalu Bay se întinde pe o suprafață de aproximativ nouă hectare, aici având posibilitatea de a te bucura de cadrul natural al munților West Maui. Bine de știut, hotelul oferă oaspeților servicii de relaxare – în cadrul Spa Montage Kapalua Bay – ce folosesc ingredient și tehnici tradiționale hawaiene.

Montage Kapalua Bay (Masaj Exterior)

Astfel, în cadrul centrului Kapalua Bay sunt oferite numeroase ritualuri de wellness, tratamente de hidroterapie, masaje relaxante și tratamente faciale cu tehnici axate pe rezultate, alături de ședințe de fitness și înfrumusețare. Unul dintre cele mai semnificative tratamente poartă numele de “Art of Spa”, el fiind un circuit de hidroterapie care unește ritualuri ce includ apa și ședințele de aromaterapie – cu rolul de a ajuta la curățarea corpului – astfel fiind stabilizate, stimulate și întinerite toate funcțiile vitale ale trupului.

Montage Kapalua Bay (Piscină Infinită)

Maui Maluhia – desfășurat pe parcursul a 2 ore – începe cu un masaj de reflexoterapie și include periajul uscat al corpului, o mască de alge, exfolierea picioarelor și masaj personalizat. Fiecare ședință este menită să liniștească mintea, trupul și sufletul, în cadrul anumitor servicii fiind utilizate cremele de piele ale mărcii elvețiene Valmont. Produsele Valmont sunt concepute special pentru a întinerii pielea, cu ajutorul ingredientelor anti-rid, dar și a celor care o pot consolida, a intensificatorilor de colagen și hidratare, precum și pentru a stopa îmbătrânirea pielii.

Montage Kapalua Bay (Hidroterapie)

Totodată, centrul Spa oferă numeroase tratamente faciale, dintre acestea remarcându-se serviciul “Masterpiece”. Aici, aveți ocazia să alegeți o ședință facială de 90 sau 120 minute (care include și o infuzie Hydra Facial); tratamentul începe cu un proces de curățare prin utilizarea a șase măști și un tratament cu colagen pentru față, gât și ochi. De asemenea, Spa-ul oferă terapii calmante pentru corp, diferite masaje (folosind tehnici suedeze cu pietre fierbinți și masaje specific din hawii), experiențe de cuplu și tratamente de salon (coafură, machiaj sau manechiură).

Montage Kapalua Bay

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here