Share This Article
Dacă esti un pasionat al gastronomiei fine, atunci cu siguranță vei dori să treci pragul “Moët in Paris by Allénos”. Clasificat drept “restaurant pop-up”, acest spatiu este rezultatul colaborari între marca franceză de șampanie și mult-premiatului Chef Yannick Alléno.

Considerată a fi una dintre capitalele glamour ale lumii, o vizită în capitala Franței trebuie să fie una memorabilă. Cu numeroasele sale atracții, orașul reușește să ofere fiecăruia dintre vizitatori câte o mica parte din “sufletul” său. Opțiuni interesante vă stau la dispoziție, precum expoziții, shopping sau plimbări pe străduțele istorice. De asemenea, nu puteți rata o cină servită într-unul din micile și cochetele localuri care împânzesc Orașul Luminilor.
Asocierea
Ascuns în arondismentul 7 al Parisului, “Moët in Paris by Allénos” îmbină gastronomia fină cu savoir-faire-ul specific Franței. Este genul de local care oferă gurmanzilor de pretutindeni unele dintre cele mai bune experiențe culinare. Clasificat “restaurant pop-up”, spațiul este rezultatul asocierii dintre marca franceză de șampanie și Chef Yannick Alléno. Un restaurant care reușește să âmbine arta culinară cu flerul parizian capricios.

Meniul creativ îi aparține lui Yannick Alléno, în timp ce selecția șampaniei îi aparține lui Benoît Gouez (Master Cellar). Astfel, un pairing perfect se regăsește la dispoziția gurmanzilor locali și internaționali. Spațiul este și el unul interesant. Conceput de Charles de Vilmorin, decorul transformă spațiul într-o bulă colorată și jucăușă. Inspirat de flerul capricios parizian, Charles de Vilmorin creează un cadru care celebrează bucuria.
Localul
Spațiul restaurantului pop-up este dominat de picture murale pe pereți și jocuri de lumina abstractă. Astfel, oaspeții care îi trec pragul sunt scufundați într-un univers de vis. “De-a lungul istoriei sale, Moët & Chandon a fost parte integrantă din momentele de sărbătoare din întreaga lume. Sunt momente care, astăzi, sunt încapsulate în Moët in Paris by Allénos. Este un mod de a deschide calea pentru crearea de noi amintiri”, spune Benoît Gouez.

“Această experiență este o invitatie atât pentru cunoscători, cât și pentru entuziaștii de pretutindeni. Este acel moment în care fiecare oaspete poate sărbători ocaziile strălucitoare ale vieții. Momente văzute prin prisma bogatului trecut al mărcii de șampanie”, completează Benoît Gouez. Pentru cei interesași, menționăm că restaurantul pop-up este deschis pe toată durata verii, fiind situat Beaupassage, 53-57 Rue de Grenelle.