Miralem Pjanić, brand-ambassador Corum

0
474
Miralem Pjanić - Corum Golden Bridge

Miralem Pjanić, unul dintre cei mai buni mijlocași de la Juventus Torino și al echipei naționale Bosnia și Herțegovina, a fost desemnat recent brand-ambassador al mărcii orologere Corum. Pjanić s-a născut la 2 aprilie 1990 la Tuzla, Bosnia și Herțegovina, parte a statului federal Iugoslavia. Pe măsură ce tensiunile sociale și politice au crescut, familia viitorului sportiv a căutat opțiuni alternative de siguranță. Cu puțin timp înainte de izbucnirea războiului civil, familia s-a stability în Luxemburg.

Miralem Pjanić – Corum Brand Abassador

Sosit în micuțul ducat al Luxembrugului, familia lui Miralem Pjanić s-a integrat rapid în societatea locală, viitorul mijlocaș al echipei de Seria A reușind să atragă interesul mai multor cluburi belgiene, olandeze sau germane, dar în 2004, la doar 13 ani, talentatul fotbalist luând decizia să se alăture echipei FC Metz (Franța). Trecând rapid prin Academia Metz, Pjanić a debutat în 2007, la vârsta de 17 ani. doar un an a apucat să joace pentru FC Metz, în 2008 el făcând pasul către Olympique Lyonnaise și, ulterior, echipei AS Roma (Italia). Timpul petrecut la clubul roman l-a impus pe Miralem Pjanić ca unul dintre cei mai buni mijlocași din Seria A, cel mai bun sezon al lui încheindu-se cu 10 goluri și 12 assist-uri.

Miralem Pjanić – Corum Golden Bridge

Pe când era la Roma, jucătorul de origine bosniacă a fost “Il Piccolo Principe”, reuțind să atragă atenția celor de la Juventus în 2016 – Pjanić fiind transferat pentru suma de 32 milioane Euro, câștigând trei campionate în Seria A și două Coppa Italia – fiind unul dintre jucătorii de bază ai echipei torineze. Totodată, în 2016/2017 al UEFA Champions League, Miralem Pjanić a fost inclus în echipa sezonului – pentru rolul său în accederea echipei Juventus în finala ligii. Astăzi, el este cunoscut în interiorul echipei drept “Il Pianista” – în bosniacă Pijanist – o referință la numele său de familie și rolul său creativ pe teren. De-a lungul carierei a fost unul dintre cei mai iscusiți și versatili mijlocași din Europa.

Cu cele 66 de goluri și peste 100 pase decisive, ajuntându-i pe coechipieri cu raza lui de acțiune de-a lungul terenului, mijlocașul este unul dintre artizanii victoriilor obținute de Juventus meci de meci. Miralem Pjanić se mândrește cu munca depusă pe teren, precizia și utilizarea spațiului pe teren, valorile sale fiind aliniate cu arta orologeră a mărcii Corum. O colaborare care are la bază creativitatea și excelența tehnică, mai ales că ne referin la un domeniu unde timpul necesită precizie. “Este o plăcere pentru noi să-l avem pe Miralem – Il Pianista – alături de familia Corum”, a declarat Boon Chong Soon (Global Sales & Marketing Director al Montres Corum).

Miralem Pjanić – Corum Brand Abassador

“În ciuda faimei și succesului său, jucătorul a rămas fidel valorilor sale – o component principal a mărcii Corum. Lucrurile simple sunt întotdeauna cel mai greu de realizat, o filozofie în perfecta conformitate cu principala noastră colecție – Golden Bridge – care poate arată simplu, dar este cu mult mai complicată decât un ceas obișnuit”. Totodată, Miralem Pjanić a declarat: “Sunt mândru că fac parte din familia Corum. Unicitatea și spiritul avangardist al mărcii sunt calități pe care le apreciez cel mai mult. O marcă cu modele unice, precum Golden Bridge, a lăsat o amprentă puternică în orologerie și cred că această colaborare va fi una de succes”. În acest moment, Pjanić este urmărit pe rețelele social-media de circa 1 milion de fani. Detalii AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.