MINI Clubman, mai multă conectivitate

0
245
MINI Clubman

Noul MINI Clubman este echipat cu card SIM integrat în automobil, care îndeplineşte standardul 4G pentru telefonie mobilă. Aceasta înseamnă că sunt disponibile atât Apel de Urgenţă Inteligent cu detectare automată a poziţiei automobilului şi severitatea accidentului, cât şi MINI TeleServices. În combinaţie cu opţiunile Connected Navigation şi Connected Navigation Plus, este posibilă utilizarea serviciului Informaţii în Timp Real despre Trafic (RTTI) cu date în timp real despre situaţia din trafic, serviciul Concierge personal, platforma de internet MINI Online şi preechiparea Apple CarPlay.

MINI Clubman

În plus, actualizarea aplicaţiilor MINI Connected oferă o varietate largă de servicii digitale care permit ca planificarea mobilităţii să fie integrată perfect în rutina digitală de zi cu zi. Acestea includ posibilitatea de trimitere a destinaţiilor de navigaţie de pe smartphone în automobil şi primirea de informaţii cu privire la timpul de plecare ideal, precum şi Remote Services. Cea din urmă funcţie permite conducătorului nu numai să afişeze locaţia automobilului, nivelul de combustibil şi alte detalii de stare ale maşinii pe dispozitivul digital, ci şi să activeze intermitenţa farurilor, claxonul, ventilaţia şi funcţia de blocare/deblocare a uşilor. Noi dotări atractive sunt disponibile şi ca parte a gamei extinse de accesorii MINI originale.

Aceste opţiuni retrofit de calitate permit ca funcţionalitatea, confortul, plăcerea călătoriei şi stilul individual să fie adaptate şi mai precis la preferinţele personale în noul Clubman. Cele mai noi apariţii în program sunt hublourile laterale, capacele pentru oglinzile exterioare şi designul Night Jack pentru acoperiş, care dispune de grafica drapelului britanic finisată în negru şi gri. Mai mult, anumite particularităţi de design în Piano Black strălucitor oferă noului Clubman un aspect discret şi sportiv.

MINI Clubman

Cu un design modificat cu precizie, o selecţie extinsă de dotări şi cea mai nouă tehnologie de operare şi conectivitate, noul MINI Clubman se prezintă ca un individualist elegant în segmentul compact premium. Prin combinarea plăcerii condusului specifică MINI cu o versatilitate potrivită atât pentru condusul zilnic, cât şi pentru călătoriile lungi, modelul cu cinci locuri vine cu un plus de charismă prin accentele noi pentru exterior şi interior. Cele mai noi actualizări din gama de servicii digitale MINI Connected subliniază caracterul progresist şi orientat spre lifestyle al noului Clubman.

Totodată, completările atractive ale programului de dotări opţionale şi accesorii MINI originale oferă noi posibilităţi de personalizare. Confortul călătoriei, spaţiul şi versatilitatea definesc proprietăţile generale ale noului Clubman, interpretarea sa modernă a conceptului shooting brake clasic stabilind un stil distinctiv în cadrul segmentului compact. Patru uşi laterale şi cinci locuri, alături de portbagajul versatil din spatele celor două uşi divizate din spate, asigură un grad ridicat de funcţionalitate şi genul de utilizare creativă a spaţiului care este caracteristică pentru MINI.

MINI Clubman

Agilitatea specifică mărcii este garantată de portofoliul de motorizări moderne şi de tehnologia superioară de suspensie cu care este echipat noul Clubman. Sunt disponibile trei motorizări pe benzină* şi trei variante diesel*, cu puteri ce variază între 75 kW/102 CP şi 141 kW/192 CP. Dacă doresc, clienţii pot opta şi să combine sistemul de tracţiune integrală ALL4 cu cele mai puternice motoare pe benzină şi diesel. Gama de modele va fi suplimentată ulterior cu noua ediţie a sportivului MINI John Cooper Works Clubman. Designul caroseriei noului MINI Clubman este elegant, individual şi exclusiv.

Proporţiile distinctive sunt rezultatul unei caroserii modelate în stilul sportiv şi îngust specific MINI, al unei linii a acoperişului extinsă dinamic şi al unui spate drept. În plus, uşile divizate, ce constau din două aripi cu deschidere laterală, îl fac să fie singurul model cu şase uşi din segmentul compact, la care se adaugă versatilitatea remarcabilă datorată portbagajului ce poate fi extins de la 360 de litri până la maximum 1.250 de litri, în funcţie de nevoie.

MINI Clubman

Noul Clubman este echipat cu card SIM integrat în automobil, care îndeplineşte standardul 4G pentru telefonie mobilă. Aceasta înseamnă că sunt disponibile atât Apel de Urgenţă Inteligent cu detectare automată a poziţiei automobilului şi severitatea accidentului, cât şi MINI TeleServices. În combinaţie cu opţiunile Connected Navigation şi Connected Navigation Plus, este posibilă utilizarea serviciului Informaţii în Timp Real despre Trafic (RTTI) cu date în timp real despre situaţia din trafic, serviciul Concierge personal, platforma de internet MINI Online şi preechiparea Apple CarPlay.

Conexiunea la telefonie mobilă înseamnă şi că harta de navigaţie a automobilului este actualizată automat. În plus, actualizarea aplicaţiilor MINI Connected oferă o varietate largă de servicii digitale care permit ca planificarea mobilităţii să fie integrată perfect în rutina digitală de zi cu zi. Acestea includ posibilitatea de trimitere a destinaţiilor de navigaţie de pe smartphone în automobil şi primirea de informaţii cu privire la timpul de plecare ideal, precum şi Remote Services. Pentru mai multe detalii asupra modelelor Mini, vă invităm să accesați aici (Mini România).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.