MINI. BIG LOVE, colecție de povești digitale!

0
183
MINI. BIG LOVE (Dr. Josef reiter - BMW Group România)

MINI. BIG LOVE este o colecţie de poveşti digitale într-o transmisie online fără precedent pe canalele social media ale mărcii. Prezentarea digitală este deschisă de Dr. Josef Reiter, directorul general BMW Group România, introducerea evenimentului fiind realizată de E.S. Andrew Noble (Ambasadorul Marii Britanii la București). “Dragi prieteni MINI, «sharing is caring». Este primăvară și, de obicei, începeam anul invitându-vă la un eveniment special în care puteaţi conduce noile modele ale mărcii”, explică Dr. Josef Reiter (Director General BMW Group România).

MINI. BIG LOVE (Oliver Heilmer – Designer Șef MINI)

“Din păcate, situaţia actuală nu ne mai permite aceasta şi de aceea am decis să împărtășim unele dintre cele mai spectaculoase povești ale noastre și să-i lăsăm pe eroii noștri, locali sau internaționali, să le împărtășească pe ale lor. Vreau să ştiţi două lucruri importante despre MINI. În primul rând, MINI nu este doar o simplă mașină. Majoritatea clienților noștri dau un nume mașinii lor. El sau ea fac parte din familia lor. În al doilea rând, MINI nu este doar o simplă mașină. Este tehnologie germană construită pe un simbol britanic. Este un mod de viață care vorbește despre un design emblematic, un personaj unic cu caracteristici de personalizare fără precedent, distractiv de condus!”, explică Dr. Josef Reiter.

Mai multe știri auto AICI

De asemenea, evenimentul marchează și lansarea noilor modele Hatch şi Cabriolet cu o prezentare realizată chiar Oliver Heilmer (Designerul-Șef al mărcii). Astfel, noile modele Hatch marchează debutul inovatorului acoperiş Multitone, ca o nouă opţiune de individualizare cu un gradient de culoare pentru acoperiş, unic. În interior, cockpitul revizuit subliniază caracterul premium al Hatch 3 uşi, Hatch 5 uşi şi Cabriolet şi vine cu o nouă interfaţă, elegantă şi funcţională. Gama este completată de echipamente standard şi opţionale, noile finisaje de vopsea pentru exterior, jantele din aliaj uşor, suprafeţele interioare şi ale scaunelor, precum şi tehnologia în domeniile şasiului (cu un nou sistem de amortizoare active).

MINI. BIG LOVE (Rauno Aaltonen – Monte Carlo 1967)

Printre invitați îl regăsim pe Rauno Aaltonen, câştigător al Raliului Monte Carlo din 1967, care va împărtăși din experiența lui specială. Prima victorie importantă într-un raliu internaţional a fost obţinută în 1962 de o femeie – Pat Moss – sora legendarului Sir Stirling Moss. Înfruntând o competiţie redutabilă, Mini şi-a câştigat pentru totdeauna faima sportivă cu trei victorii în Raliul Monte Carlo, în 1964, 1965 şi 1967. De asemenea, Vitesco Technologies MINI Electric Racing este primul MINI Electric de curse din istorie şi este o iniţiativă născută în România. În cadrul evenimentul veţi avea ocazia să cunoaşteţi o parte dintre eroii din spatele acestei povești. MIMI urmând să participle în luna mai la trei curse.

MINI. BIG LOVE (Adrian Mitu – Art MINI București)

În fine, evenimentul marchează şi prezentarea unui proiect de artă extraordinar, semnat de Adrian Mitu. Acesta a cunoscut deja faima internaţională cu lucrări expuse în muzee dedicate automobilului din România (Ţiriac Collection) şi Statele Unite (LeMay – America’s Car Museum şi BMW Car Club of America Fundation). Adrian se remarcă prin stilul lui de pictură cu o forţă narativă puternică. În cadrul “New MINI. BIG LOVE.”, Adrian va prezenta în premieră un nou set de lucrări dedicat mărcii MINI, realizate în premieră printr-un nou stil şi pe un suport cu adevărat special. În cel privește pe Adrian Mitu, vă invit să descoperiți excepționala povestea din spatele acestei lucrări de artă MINI în ediția print a publicației noastre.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here