Milo Ventimiglia valorifică “Power of M”!

0
153
Milo Ventimiglia (lansare BMW M4)

Milo Ventimiglia este protagonistul campaniei de lansare a noului BMW M4, un vehicul aflat la a doua generație, noul spot introducând pasionații mărcii în campania publicitară “Power of M”. Spotul, disponibil în acest moment pe canalele BMW Statele Unite, începe cu noul model M4 pe circuit, în derapaje viraj după viraj, folosind toată puterea pe care o oferă motorul M TwinPower de 3,0 litri, cu şase cilindri dispuşi în linie (aparent pe cont propriu).

Milo Ventimiglia & noul BMW M4

Până la final, se dezvăluie că automobilul de “condus autonom” suprem a fost pilotat, de fapt, tot timpul de nimeni altul decât Milo Ventimiglia, actor, producător şi pasionat BMW. Transmisia manuală standard cu şase trepte a automobilului serveşte drept memento – M4 este o maşină făcută pentru a fi condusă. “Având în vedere interesul pentru automobilele autonome din zilele noastre, ce modalitate mai bună de a zâmbi de 1 aprilie decât cu o mică glumă cu transmisie manuală?”, a spus Uwe Dreher (Vicepreşedinte de Marketing al BMW America de Nord). “Cu până la 510 CP şi una dintre singurele automobile din categoria sa care oferă o cutie de viteze manuală cu şase trepte, modelul M4 este simbolul «ultimate driving machine»”.

Mai multe știri auto AICI

În timp ce scurtmetrajul prezintă cele mai bune secvenţe în pilotajul pe circuit, a fost filmat într-un loc în care toţi pasionaţii de automobile îşi pot perfecţiona propriile abilităţi: propriul Performance Center West al BMW, situat la renumitul Thermal Club de lângă Palm Springs (California). Facilitatea, deschisă publicului, oferă o gamă largă de activităţi de condus pentru oameni de toate vârstele şi capacităţile în cele mai noi automobile BMW de înaltă performanţă. Centrul de performanţă găzduieşte şcolile de conducere de performanţă ale BMW, cu cursuri predate de instructori profesionişti BMW pe un traseu privat.

Cursurile oferă posibilitatea de a urca la volanul “Ultimate Driving Machine” şi să deprindă aptitudini precum controlul maşinii, vizualizare corectă, frânare de urgenţă şi în situaţii de panică, schimbări de bandă în ultima clipă, control la mare viteză, condus precis şi multe altele. Amplasată într-un decor cu peisaje uluitoare de munte, facilitatea are o clădire nouă, luxoasă şi modernă pentru instruire şi servit masa, cu acces la peste 8 kilometri de circuit. BMW Performance Center are o locaţie “East” suplimentară, în Spartanburg (Carolina de Sud), ceea ce permite atât pasionaţilor să înveţe aceleaşi performanţe de condus şi abilităţi valorificate în “Ultimate Self-Driving Machine”. Detalii BMW România AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here