Mike Horn, ediție Submersible Chrono Flyback!

0
252
Ediție limitată Panerai - Mike Horn (foto Panerai)

Mike Horn este unul dintre cei mai cunoscuți exploratori ai momentului, în special pentru atingerea Polului Nord. De asemenea, accesul pe vărfurile înalte – fără oxygen suplimentar – este una dintre cele mai provocatoare experiențe ale exploratorului modern.

Mike Horn (foto Panerai)

Concentrarea pe obiectivele înalte este o trăsătură pe care Panerai o împărtășește cu aventurierul și activistul de mediu. Obiective transpuse în Submersible Chrono Flyback Mike Horn Edition, un ceas de scufundări realizat într-o ediție limitată la 500 piese. Este expresia colaborării de aproape două decenii cu aventurierul și tradiția de a crea instrumente sofisticate pentru eroii moderni. Un ceas cu funcții capabile să reziste în condiții vitrege.

Ceasul

Regăsim în construcția ceasului o caracsă din titan polișat (47 mm), ușoară și foarte rezistentă. Un inel din ceramică neagră/mată – din cadrul ramei unidirecționale – oferă un instrument lizibil de măsurare a timpului de imersie. Totodată, butoanele cronografului oferă un grad înalt de rezistență la apă. Indicatorii sunt realizați în tonuri de alb/galben și punctează cadranul albastru închis. Este o trimitere la modelul anterior (din 2016).

Revers ediție Mike Horn (foto Panerai)

O piesă care privește spre viitor, fără să negljeze trecutul mărcii Panerai, obținând un echilibru între continuitate și noutate. Dezvoltat ca instrument indispensabil pentru exploratorii îndrăzneți, Submersible Chrono Flyback Mike Horn Edition este alimentat de mecanismul P.9100. Mecanismul are funcția flyback, o complicație care permite resetarea și repornirea cronografului prin apăsarea butonului din dreptul orei 8.

Accesorii

Ediția este rezistentă până la 30 bar (300 metri) și dispune de două curele: cauciuc albastru și noua curea bimaterială. Cea de-a doua curea este produsă din UPCamo și include cauciuc & țesătură inspirată de uniformele marinei italiene. Curelele pot fi schimbate cu ajutorul sistemului patentat de marcă. Ceasul și accesoriile sunt găzduite în cutii din plastic reciclat, ca parte a angajamentului Panerai în promovarea sustenabilității.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.