METAXA 7 STELE, EDIȚIE LOVEGREECE

0
984
Metaxa 7 Stele & LoveGreece

Casa Metaxa prezintă cu mândrie noua ediție limitată Metaxa 7 Stele, al cărei design este creat de LoveGreece, un brand nou în portofoliul mărcii, specializat în suveniruri sub formă de îmbrăcăminte și accesorii pline de stil. Proiectul creativ își propune să confere emblematicei băuturi spiritul verii și un aspect grecesc contemporan. După cum explică dl. Arnaud Collas (Director de Marketing al Casei Metaxa): „Metaxa 7 Stele este unul dintre produsele de seamă ale Casei și ne face plăcere să colaborăm cu un brand de modă tânăr, atât de ancorat în spiritul de viață specific grecesc.”

Metaxa 7 Stele & LoveGreece

George Hatzizahariou (Fondatorul brand-ului LoveGreece), descrie inițierea acestui parteneriatul drept: „Colaborarea dintre un brand grecesc consacrat și un brand tânăr de fashion. Este vorba despre îmbinarea măiestriei și a calității într-o manieră în care să reflecte aura Greciei, promovând astfel specificul culturii sale peste hotare.” În ce privește design-ul, acesta a fost inspirat de binecunoscutul „ochi magic grecesc”, în reinterpretarea LoveGreece. Acest ochi magic, „mati” , este un talisman despre care se spune că îi protejează pe cei ce îl poartă. Paleta de culori în alb și albastru ne amintește de Grecia, de peisajele din Ciclade și de arhitectura specifică într-un mod contemporan și minimalist. Arămiul intens, culoarea caracteristică pentru Metaxa 7 Stele, evocă apusul de soare în lumina magică a verii, o nuanță reflectată de valurile Mării Mediterane.

Designul este realizat astfel încât prin alăturarea a trei ambalaje se poate recrea imaginea ochiului magic, sporind vizibilitatea la raft. Gustul bogat, specific Metaxa 7 Stele face ca acesta să fie cadoul perfect pentru iubitorii designului, pentru cunoscători și pentru toți cei ce doresc să savureze o băutură cu arome bogate sau un cocktail de vară răcoritor, cu note fructate. Editia limitată Metaxa 7 Stele by LoveGreece este disponibilă pe piață începând cu luna aprilie 2019. Creat în 2012, LoveGreece este un brand vizionar, care creează suveniruri sub formă de îmbrăcăminte și accesorii pline de stil și care promovează acel „șic grecesc”, într-un mod relaxat și contemporan. Mai multe detalii despre marcă aici (LoveGreece).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.