Messika, colecție inspirată de Kate Moss

0
191
Messika by Kate Moss

Messika ne propune o colecție de bijuterii unică, în centru ei aflându-se două femei puternice și pline de spirit. Mă refer aici la designer-ul de bijuterii Valérie Messika și cunoscutul model Kate Moss, utilizarea unui cuvânt simplu – Freedom – oferind spontaneitate și sinceritate acestei linii speiale de bijuterii. Exploatând domenii diferite, cele două personaje exprimă diferitele fațete ale personalității lor printr-o creativitate fără limite. Împreună, ele au creat o colecție de bijuterii expresivă, diversă, un omagiu adus femeilor care au depășit generațiile și stilul.

Messika by Kate Moss (Haute Joaillerie)

“Trebuia să se întâmple”, menționează Valérie Messika atunci când a fost întrebată cum a apărut colaborarea cu top-modelul Kate Moss. În timp ce modelul și-a pus amprenta asupra modei internaționale, designer-ul de bijuterii s-a ocupat cu conceperea și realizarea de bijuterii. Ghidată de propriile reguli, dar mai ales de instinct, Valérie creează bijuterii luminoase, sigure și dezinhibate, care își afirmă propriul stil și proclamă cu bucurie fiecare fațetă a personalității sale. Scopul designer-ului Valérie Messika – atunci când îți proiectează bijuteriile – este “…să aducă femeilor o notă de bucurie și încredere în sine…”.

Messika by Kate Moss (Colecție Haute Joaillerie)

Plecând de la aceste idei, colaborarea cu Kate Moss este una firească, ținând cont de inspirația oferită de top-model de-a lungul timpului în segmentul de modă: apreciată și solicitată de marile case de modă, cu un stil constant și inimitabil, ea poate adăuga acum în portofoliul său unele dintre cele mai apreciate case de bijuterii. O colaborare care a avut ca punct de plecare o cutie de bijuterii. Culoarea, design-ul supradimensionat și inspirația regăsită la nivel internațional sunt completate de liniile subtile Art Déco. O lume care a fost la prima vedere destul de îndepărtată de bijuteriile Messika, dar foarte interesantă pentru designer.

Messika by Kate Moss (Haute. Joaillerie)

Rezultatul colaborării o reprezintă peste o sută de bijuterii unice, Valérie Messika dorind ca această colecție să întruchipeze atât valorile casei, cât și pe cele ale modelului Kate Moss. Fluiditatea liniilor, calitatea pietrelor și suplețea bijuteriilor, sunt atribute care s-au regăsit în limbajul comun al diferitelor tipuri de aur, tăieturi ale diamantelor și chiar modul în care au fost combinate numeroasele materiale prețioase. Colecția este plină de viață, eclectic și, cu siguranță, foarte îndrăzneață. Cele două creatoare au create o linie de bijuterii după propria lor imagine, rezultatul fiind un tip de lux extrem de relaxat. Detalii aici: MESSIKA

Mai multe informații aici: STYLE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here