Mercedes-Maybach EQS, concept full-electric!

0
34
Concept Mercedes-Maybach EQS

Mercedes-Maybach își extinde portofoliul de produse cu un SUV full-electric, bazat pe arhitectura modulară a vehiculelor electrice de lux. Prin conceptul EQS, constructorul german oferă o previzualizare a primului model de serie full-electric pentru marca de lux Maybach.

nterior cabină Mercedes-Maybach EQS (foto: Mercedes-Benz)

Conceptul SUV-ului are la bază arhitectura modular a vehiculelor electrice de lux și executive ale mărcii. O arhitectură care duce exclusivitatea Maybach într-un viitor lipsit de emisii. Linia vehiculului prezintă trăsături de identificare care sunt caracteristice Maybach, precum finisajul exterior în două tonuri de culoare. Totodată, tehnologia de propulsie inovatoare oferă o modalitate semnificativ mai progresivă de prezentare a mărcii.

Detalii exclusive

Partea din spate a vehiculului devine un loc confortabil de lucru sau odihnă datorită scaunelor Executive și pachetului Chauffeur. La acestea se adaugă noile panouri ale ușilor, ale căror cotiere sunt proiectate ca un spațiu de tip bar.  De asemenea, elemente finisate în lac alb și albastru vin să creeze o atmosferă extrem de plăcută la bord. Un alt punct special din interior este Hyperscreen-ul MBUX cu stiluri și conținut de afișare specific Maybach.

Un ecran de mari dimensiuni, curbat, se extinde până aproape de stâlpul A. Afișajul OLED de 12,3 inch – pentru pasagerul din față – oferă propria zonă de afișare și control. Funcțiile de divertisment sunt disponibile numai în timp ce mașina este condusă în funcție de reglementările de țară. Dacă camera detectează că șoferul se uită la afișajul pasagerului, atunci se estompează automat când este prezent un anumit conținut. Un software adaptiv oferă date personalizate pentru numeroase funcții de infotainment, confort sau vehicul.

Luxul progresiv

Conceptul este recunsocut instantaneu ca un membru al familiei Mercedes-Maybach și Mercedes-EQ și oferă o previzualizare a primului SUV electric. O siluetă dinamică extinde întreaga lungime a vehiculului, începând cu partea frontal (redusă), conturul acoperișului și marginea spoilerului spate. Trecerea la noua tehnologie este recunoscută la prima vedere, numeroase aplicații cromate stabilind accetele caracteristice mărcii Mercedes-Maybach.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.