Mercedes-Benz Clasa E devine…. captivant!

0
131
Mercedes E-Clas (01)

Mercedes-Benz Clasa E devine captivantă și mult mai atrăgătoare, modelele din familia constructorului german fiind modernizate complet. Design-ul are o notă mai sportivă, partea frontală beneficiind de un nou aspect. Farurile cu tehnologie LED au primit carcase mai plane, în timp ce interiorul stopurilor LED a fost regândit. De asemenea, îmbunătățirile tehnice includ acum motoare pe benzină și diesel cu generator electric de pornire integrat (ISG), următoarea generație de sisteme de asistență la conducere și sistemul de infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience).

Mercedes E-Class (02)

Dinamica îmbunătățită și upgrade-ul pentru Clasa E Limuzină și Clasa E T-Modell se regăsesc în toată gama de modele Clasa E: acum modelul entry-level are ca dotare standard exteriorul sportiv Avantgarde Line. Astfel, Clasa E are pentru prima dată steaua Mercedes poziționată central în partea frontală. Grila specifică liniei Avantgarde a fost reproiectată cu două lamele cromate și bare negre verticale, foarte lucioase. Elementele negre cromate și lucioase din bara față evidențiază aspectul sportiv și elegant. Linia de echipare Exclusive se ridică la așteptările create: grila specială, steaua Mercedes de pe capotă și elementele mari de crom din bara față subliniază această poziționare.

Mercedes E-Class (interior cabină)

Linia de echipare AMG cu noua grilă specifică modelelor AMG Performance oferă un caracter și mai sportiv. În plus, liniile Avantgarde, AMG și All-Terrain dispun de o capotă cu proeminențele powerdome. Clasa E are ca dotare standard farurile LED, iar farurile LED MULTIBEAM, inclusiv cele ULTRA RANGE, sunt disponibile ca opțiune suplimentară. De asemenea, designerii au actualizat partea din spate a modelului Clasa E Limuzină cu o nouă bară de protecție, stopuri în două secțiuni și un nou capac al portbagajului. Design-ul interior al stopurilor a fost regândit pentru toate modelele. Cele trei culori noi sunt disponibile sub denumirile: argintiu High-tech, gri Graphit  și argintiu Mojave.

Mercedes E-Class (03)

Electrificarea sistemului de propulsie reprezintă un pas înainte pentru modelul Clasa E facelift, șapte modele fiind disponibile pentru versiunile plug-in hybrid (diesel și benzină, Limuzină și T-Modell, tracțiune spate și tracțiune integrală). O nouă dezvoltare tehnică este prevăzută pentru motorul OM 654 diesel cu patru cilindri, introdus în cursul anului 2016. O funcție de recuperare și capacitatea de rulare cu motorul oprit fac ca acesta să fie mai eficient. Alături de electrificare, care include și utilizarea unui compresor pentru sistemul de aer condiționat electric, există numeroase modificări care permit o putere maximă de până la 195 kW, plus 15 kW suplimentari din noul sistem EQ Boost.

Detalii aici: MERCEDES-BENZ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here