MERCEDES-BENZ, INSPIRAȚIE DE SEZON

Mercedes-Benz Lifestyle

Mercedes-Benz propune pentru acest sezon o serie de articole vestimentare și alte accesorii din colecția de toamnă-iarnă, potrivite pentru toate stilurile. Cea mai importantă piesă vestimentară în această perioadă este o jachetă potrivită pentru diferite temperaturi. Jacheta pentru bărbaţi, de culoare bleumarin, cu detalii elaborate şi moderne, este accesoriul perfect pentru plimbările în zone rurale sau în oraș. Elementele de design au fost inspirate de grila de radiator Mercedes-Benz, iar atenţia este atrasă de ornamentul din partea de sus a jachetei, manşetele decupate şi dungile verticale.

Mercedes-Benz Lifestyle

În plus, jacheta este rezistentă la vânt, are un fermoar care se închide până la guler şi glugă integrată. Jacheta pentru bărbați 2 în 1 convertibilă nu este destinată exclusiv posesorilor de autoturisme cabriolet. Această jachetă poate fi purtată în orice moment al zilei, de dimineața devreme până seara târziu, indiferent de fluctuaţiile de temperatură. Este compusă dintr-o vestă și o jachetă, care pot fi purtate în combinație sau separat. Căptușeala ușoară, manșetele care acționează ca deflectoare de aer, numeroasele buzunare și materialele rezistente la vânt şi apă asigură maximă funcţionalitate. Vizual, jacheta sportivă 2 în 1 impresionează prin gulerul de blană cu fermoar detașabil și insigna de metal în forma logo-ului vintage Mercedes-Benz, amplasată în partea de sus a mânecii. Jacheta neagră de ploaie este echipamentul ideal pentru orice aversă neaşteptată. Datorită învelișului din poliuretan și a cusăturii îmbinate din zona umărului, această jachetă rezistentă la vânt asigură confort termic şi impermeabilitate. Jacheta este confortabilă datorită căptușelii din pânză, cu manșete ajustabile și cu un cordon elastic care oferă suport suplimentar. Jacheta de ploaie are, de asemenea, buzunare cu fermoar și o glugă care se poate împacheta în guler atunci când nu este folosită. Pe spate, există un alt buzunar cu fermoar, în care poate fi împăturită în întregime jacheta.

Tricourile polo sunt elemente clasice, adaptabile oricărui stil. Confecţionat din bumbac piqué, tricoul polo bărbătesc, de culoare bleumarin, este disponibil în varianta cu guler înalt și cu guler mao. Detaliile moderne includ logo-ul vintage Mercedes-Benz, amplasat pe piept, și butonii personalizaţi Mercedes-Benz. Tricoul polo slim fit, de culoare roșu închis, setează atmosfera de toamnă cu contraste bleumarin, dungi țesute pe guler și pe manșete, butoni în două nuanțe și elemente de design inspirate de grila radiatorului personalizate pe banda laterală și pe guler. În afară de tricourile polo, colecția Mercedes-Benz conţine şi un model de tricou cu guler rotund, disponibil pe negru sau pe alb, fiecare având detalii de design de culoare gri și logo-ul Mercedes-Benz brodat discret pe piept. Alternativa la acest model este tricoul polo clasic, de culoare bleumarin, care atrage atenţia prin imprimeul cu denumirea Mercedes-Benz și ramurile de lauri, prin mânecile trei sferturi cu broderie lucioasă sub formă de ramură de lauri, precum și prin logo-ul clasic, din anul 1926, brodat cu fire lucioase, însoţit de denumirea Mercedes-Benz, amplasat pe spate. Rucsacul negru din colecția Mercedes-Benz este o piesă indispensabilă în orice moment al anului. Designul său atemporal captivează prin aplicațiile realizate din piele de vacă și capsele inscripționate cu steaua Mercedes-Benz.

Din colecția de ceasuri Mercedes-Benz, modelul de damă Classic Glamour cu carcasă din oțel inoxidabil și curea din piele de vițel, atrage cu siguranţă nenumărate priviri. Ceasul este format dintr-un cadran negru, cu opt marcaje de oră din cristale albe Swarovski® și un cerc strălucitor de cristale negre Swarovski® Crystal Fine Rocks amplasat în centrul cadranului, sub indicatoarele de oră de culoare argintie. Colecția de ceasuri Mercedes-Benz pentru bărbați include atât modele cu cadran rotund, cât și pătrat, Carré. Ceasul auriu retro cu cronograf impresionează prin carcasa din oțel inoxidabil, învelită în PVD de culoare rosé, cadran de culoare argintie și brățara din piele imitaţie de crocodil. Marcajele de ore şi minute, precum și indicatoarele, de culoare auriu rosé, au detalii luminoase pentru a putea citi ora în condiţii de lumină scăzută. În plus, acest ceas cu cronograf are funcție de oprire și este rezistent la apă la 5 ATM. Modelul clasic Carré impresionează prin carcasa pătrată din oțel inoxidabil și fațeta din sticlă cu poliş anti-reflexie. Polișul face ca lumina care cade pe ceas să se deplaseze în jurul cadranului în funcție de unghiul de incidență. Modelul are marcajele de oră şi minute, precum şi indicatorii de culoare argintie și este personalizat cu logo-ul vintage Mercedes-Benz.

Pentru cinele organizate sub cerul liber, lângă  foc, sau în interior, lângă  șemineu, un pahar de vin este de nelipsit. Colecția Mercedes-Benz oferă  accesoriile potrivite pentru această  ocazie: cutia de piele maro pentru colecția de vinuri conţine un tirbușon din oțel inoxidabil și un dop pentru sticle de vin cu un cap din lemn vopsit sub forma unui schimbător de viteze al SL300. Dopul pentru sticle de vin din colecția clasică, pe de altă  parte, are inscripționat logo-ul Mercedes-Benz sub formă  de stea argintie. Colecţia de accesorii Mercedes-Benz pentru sezonul rece este disponibilă în centrele autorizate Mercedes-Benz. Mai multe detalii aici (www.mercedes-benz.ro).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here