Mercedes-Benz România, partener JazzTM!

0
287
Eveniment Jazz (foto JazzTM

Mercedes-Benz este partener la ediția cu numărul 8 JazzTM, festivalul internaționl simbol al orașului de pe Bega. Printre mașinile care vor întregi experiența invitaților în cadrul evenimentului, regăsim modelele E-Class plug-in hybrid și V-Class.

Model E-Class plug-in hybrid (foto Mercedes-benz)

Cea de a opta ediție a festivalului JazzTM, marchează debutul parteneriatului dintre Mercedes-Benz și evenimentul simbol al Timișoarei. Un festival care reunește cei mai renumiți artiști ai jazz-ului mondial. Timp de trei zile, Piața Libertății din Timișoara va fi un hotspot al acordurilor complexe ale muzicii jazz. În contextul unui an plin de incertitudini, ediția festivalului din 2020 a fost reprogramată pentru 2-4 iulie 2021.

Ediție restrânsă

O ediție mai mică, dar sigură – JazzTM optează pentru un format redus, prioritizând însă confortul și siguranța participanților. Line-up-ul include nume precum Jazz at Lincoln Center Orchestra, Ibrahim Maalouf, Nubya Garcia, Ashley Henry, Bokanté sau Theon Cross. Totodată, participanții vor putea descoperi noul EQA, modelul entry-level din universul 100% electric al autoturismelor Mercedes-EQ.

Model EQA full electric (foto Mercedes-Benz)

Modelul este expus în Piața Libertății, iar participanții la festival pot programa un Test-Drive, prin scanarea unui QR code. Festivalul JazzTM celebrează energia culturală vibrantă a Timişoarei, construind o punte către publicul larg. De asemenea, evenimentul conectează orașul cu o lume întreagă de sunete și ritmuri. Nu-mi rămâne decât să accesați pagina constructorului MERCEDES pentru mai multe informații.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.