Mercedes-Benz și ENGIE, viitorul electric

0
79
Mercedes-Benz EQC & electrificarea ENGIE

Mercedes-Benz și ENGIE au încheiat la începutul anului un parteneriat privind electrificarea, companiile axându-se pe importanța mobilității electrice și a sustenabilității, acesta continuând în a doua parte a anului cu un nou beneficiu pentru clienții din România: stația de încărcare Elvi EVBox oferită cadou la achiziția unui autoturism electric, Mercedes-Benz EQC. Oferta este valabilă până la 31 decembrie 2020. Mai mult, clienții EQC pot opta și pentru un abonament de servicii e-mobility, prin încheierea unui contract ENGIE de furnizare energie electrică din surse regenerabile.

Mercedes-Benz. EQC & electricicarea ENGIE

Serviciul oferă asistenţă tehnică din partea echipei ENGIE, monitorizare online pentru încărcările realizate şi acces la reţeaua e-charge națională. Produsă de EVBox, companie deținută de ENGIE, Elvi EVBox Wi-Fi 22 kW este accesoriul perfect care vine să completeze mobilitatea electrică. Clienții care optează pentru achiziționarea primului automobil 100% electric Mercedes-Benz, beneficiază de o stație ELVI Evbox pentru utilizarea la domiciliu, pe lângă o experiență de condus fascinantă, design, confort și autonomie pentru utilizarea de zi cu zi.

Mercedes-Benz EQC. & electrificarea ENGIE

„Suntem martorii unei tranziții majore către un viitor sustenabil al mobilității, iar Mercedes-Benz EQC a reprezentat un prim pas în această transformare. Prin intermediul parteneriatului cu ENGIE România, cu care impărțim aceeași viziune pentru sustenabilitate, facem încă un pas în această direcție întâmpinându-ne clienții cu o stație de încărcare ce va deveni normă pentru majoritatea locuințelor în anii ce urmează. Pentru că viitorul aparține mobilității electrice”, a declarat Martin Schulz (CEO Mercedes-Benz Romania).

Mercedes-Benz EQC & electrificarea. ENGIE

Pionier al look-ului electric avant-garde, carismaticul model Mercedes-Benz EQC impresionează prin atributele sale unice, oferind pasionaților o experiență superioară la condus, un nivel ridicat de confort acustic și o dinamică de conducere captivantă. Modelul EQC reflectă caracteristicile definitorii ale constructorului, precum calitatea, siguranța și confortul. Datorită serviciilor dedicate și autonomiei de până la 414 km (WLTP), Mercedes-Benz EQC face ca mobilitatea electrică să fie una din soluțiile potrivite pentru transportul zilnic.

Mercedes-Benz EQC & electrificarea ENGIE.

Comentând parteneriatul, Nicolas Richard (Director General Adjunct și Director Marketing & Sales ENGIE Romania), a declarat: Împreună cu Mercedes-Benz le oferim clienților posibilitatea de a opta pentru diverse produse care să contribuie la o experiență electrică integral verde. În acest mod, răspundem apetitului tot mai mare al consumatorilor care doresc să adopte produse prietenoase cu mediul și cu o amprentă redusă de CO2. Optând pentru încărcare acasă, utilizatorii vor economisi timp și vor porni la drum cu bateriile încărcate. Detalii aici: MERCEDES-BENZ.

Mai multe articole pot fiacitite aici: JEWERLY

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here