McLaren și Castore, prima colecție-capsulă

0
720
McLaren & Castore (ținute sportive)

McLaren și marca de îmbrăcăminte pemium Castore au debutat cu prima lor colecție-capsulă pentru bărbați. Sursa de inspirație se regăsește în limbajul de design al constructorului britanic de supercaruri și utilizează în realizarea lor materiale extrem de ușoare, colecția – produsă în ediție limitată – oferind stil și confort excepțional. La baza colecției se află dorința de a îmbunătății performanțele, precizia design-ului regăsindu-se în piese precum tricourile din bumbac sau ținutele destinate exteriorului.

McLaren Automotive & Castore

La fel ca supercarurile McLaren, fiecare detaliu al colecției a fost executat cu atenție, piesele de rezistență fiind tricourile extrem de performante. Cu proprietăți de termoreglare – cu ajutorul tehnologiei Coldblack® – ajută la reducerea pierderii căldurii, protejând în același timp de razele ultra-violete cu ajutorul unor finisaje textile UVA și UVB. De asemenea, ținutele vestimentare beneficiează de un design special de cartografiere în zonele de transpirație, fiind alegerea ideală pentru orele de sport. De altfel, utilizarea soluțiilor tehnice avansate este cheia acestei colecții. Un exemplu este jacheta SoftShell, special concepută atât pentru stil, cât și pentru funcționalitate. Cu un design simplificat, relaxat, jacheta dispune de o închidere cu fermoar hidrofug, fiind un exemplu pentru îmbrăcămintea ușoară exterioară – pentru un stil de viață activ. “…în propriile noastre domenii, McLaren și Castore sunt pionieri în implementarea design-ului și tehnologiei de ultimă oră, așa că această colaborare a fost una firească…”.

McLaren & castore (ținute sport)

“…McLaren colaborează numai cu mărci consecrate în implementarea design-ului și ideilor inovatoare, pentru a crea produse autentice și a oferi experiențe unice, Castore fiind o alegere perfectă în acest demers…”, a mențional Mike Flewitt (Director Executiv McLaren Automotive). O altă mențione vine din partea lui Tom Beahon (Co-Fondator al mărcii Castore): “…suntem încântați să colaborăm cu producătorul de supercaruri McLaren, unul dintre cele mai respectate brand-uri de lux și tehnologie din lume, cunoscut pentru depășirea granițelor inovației. McLaren Automotive și castore împărtășesc un angajament profund față de excelența tehnică a produselor, iar prima noastră colecție-capsulă reflect etosul ambelor mărci…”. În fine, trebuie spus că această colecție este disponibilă deja în magazile Castore, piesele vestimentare putând fi comandate și prin accesarea platformei de comerț electronic a mărcii britanice. Detalii aici: CASTORE

Mai multe informații aici: STORIES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.