Maurice Lacroix & Simon Nogueira x Aikon!

0
83
Simon Nogueira & Maurice Lacroix

Maurice Lacroix este o marcă cu stil urban, Simon Nogueira fiind un personaj care întruchipează perfect aceste valențe. Specialist în freerunning, Simon este un pasionat al peisajului urban și poate fi văzut frecvent cațărându-se pe clădirile orașului.

Aikon Urban Tribe & Simon Nogueira (foto: Maurice Lacroix)

Totodată, el este posesorul noului ceas Aikon urban tribe, o piesă necesară atunci când participă la activități îndrăznețe. Când majoritatea oamenilor se plimbă pe străduțele agglomerate ale orașului, rareori ei se uită și către structurile înalte. Cu toate acestea, Simon Nogueira preferă înălțimile clădirilor, locul de unde poate admira priveliștile orașului. El nu folosește ascensoare, preferând să se ajute de propriile sale mâini.

Activitate captivantă

Cățăratul pe clădirile publice se realizează fără plasă de siguranță, nefiind spațiu pentru greșeli. Momentul și precizia trebuie să fie întotdeauna perfecte pentru Simon. Iar adepții rețelelor sociale au ocazia să vadă lumea lui Simon Nogueira și exemple ale escapadelor sale. Totul realizat cu ajutorului unui GoPro fixat pe corpul său. O activitate captivantă, dacă ținem cont că este urmărit pe rețeaua TikTok de aproximativ 3,5 milioane de abonați.

Vedere pariziană – Aikon Urban tribe & Simon Nogueira (foto: Maurice Lacroix)

Când i s-a oferit ocazia de a purta un ceas Maurice Lacroix, Simon a ales un Aikon Urban Tribe. Un ceas realizat în ediție limitată, cu o carcasă și brățară gravate cu laser. Diferitele motive care împodobesc ceasul sunt inspirate de arhitectura peisajelor urbane, arena pe care Simon se simte ca acasă. Linii și curbe împodobesc suprafețele de oțel ale ceasului, antrenând lumina și oferind o atingere sublimă. Motive care aduc aminte de tatuaje.

Piesă excepțională

Aikon Urban tribe dispune de o carcasă din oțel gravat de 42 mm. De altfel, colecția Aikon are o bună reputație în ce privește design-ul ergonomic și confortul la purtare. Cadranul Clous de Paris este echipat cu indicatoare luminiscente, în centrul său regăsind secundarul și afișajul de dată. Toate informațiile sunt transmise în mod clar. În partea din spate a ceasului, un geam de safir prmite vizualizarea calibrului automat Maurice Lacroix ML115.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.